accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Jövő év március végéig ingyen módosíthatók az Air France és a KLM repülőjegyei

utazomajom /

Az Air France és a KLM is meghosszabbította a jegyek átfoglalásával kapcsolatos, a járvány idején bevezetett intézkedésének hatályát, így az utasok továbbra is ingyenesen módosíthatják megvásárolt repülőjegyeiket.

A járvány kezdete óta az Air France és a KLM is megtett mindent azért, hogy segítse ügyfeleit és lehetővé tette számukra az utazás módosítását. Legújabb intézkedésével a légitársaságok a flexibilis jegyekre vonatkozó szabályokat hatályát jövő év március végéig meghosszabbítják.

Ennek értelmében az utasok 2022. március 31-i indulási időpontig

  • a jegy árkategóriájától függetlenül ingyenesen módosíthatják az utazás időpontját, vagy a célállomást, vagy
  • teljes visszatérítést kérhetnek. Ha a jegy árkategóriája ezt nem teszi lehetővé, akkor kupont kérhetnek, amelyek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, de ennek visszatérítését bármikor kérhetik.

Akik közvetlenül az Air France-tól, KLM-től vásárolták a jegyüket, a módosítást a honlapon a foglalási kóddal belépve azonnal elvégezhetik, vagy erre megkérhetik a telefonos ügyfélszolgálatot is. Az utazási irodán keresztül megváltott jegyek esetében az értékesítő iroda tudja a módosítástokat elvégezni.

Címlapfotó: Skyteam

Ajánlatok