accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismerd meg a partnered a pókeren keresztül

utazomajom /

A póker nagyszerű módja annak, hogy megismerd a partnered. A póker a stratégia, az esélyek és a készségek játéka, amely sokat elárulhat egy ember jelleméről. Akár egy igazi kaszinóban, akár online pókert játszol, a póker szórakoztató időtöltés lehet kettőtök számára.

Íme tíz tipp arra vonatkozóan, hogyan segíthet a póker jobban megismerni a párodat:

1. Figyeld meg, hogyan játszik ingyenes pókert. Kockázatot vállal, vagy inkább biztonsági játékot játszik? Agresszív vagy passzív? Ez betekintést nyújthat a személyiségébe és abba, hogy általában milyen az életben.

2. Figyeld meg a testbeszédét. A póker legalább annyira szól a pszichológiáról, mint a stratégiáról. A testbeszéd sokat elárulhat arról, hogy valaki mit gondol és érez. Ha a mindenhol elérhető ingyenes pókerjátékokkal játszotok, akkor lehetőségetek nyílik arra, hogy jobban megismerjétek egymást.

3. Hallgasd meg, hogyan beszél. Az, hogy valaki hogyan beszél az ingyenes online póker során, sokat elárulhat a gondolkodási folyamatáról és a kommunikációjáról. Ez hasznos információ lehet bármilyen kapcsolatban.

4. Jó szórakozást! A pókernek szórakoztató játéknak kell lennie. Ha nem érzed jól magad, akkor nincs értelme játszani. Használd a játékot a pihenésre, és közben érezd jól magad a pároddal.

5. Használd fel, amit megtanultál. Miután játszottatok néhány kör ingyenes pókert, szánjatok egy kis időt arra, hogy elbeszélgessetek arról, mit tudtatok meg egymásról. Ehhez számos pókeroldal áll rendelkezésre. A GGPoker, a világ legnagyobb pókerterme kiváló és biztonságos helyet kínál számodra, hogy saját felejthetetlen történeteket és élményeket gyűjts, miközben gyakorlod, vagy magasabb szintre emeled a pókerjátékodat.

6. A póker lehetővé teszi, hogy feltárd tisztelettudó oldaladat. Ne feledd, hogy a póker csak egy játék. Ne használd arra, hogy kihasználd a partneredet, hogy rosszul érezze magát. Játssz tisztességesen és érezd jól magad!

7. Póker közben a türelmességedről is tanúbizonyságot tehetsz. A póker lassú játék lehet, különösen, ha még csak most kezded. Ne légy türelmetlen vagy frusztrált, ha a játék nem halad olyan gyorsan, mint szeretnéd.

8. Használd ki a pókerszüneteket. Amikor egy randevú alatt pókerezel, felhasználhatod az időt arra, hogy beszélj magadról, és így izgalmas és közben szórakoztató környezetben ismerheted meg a párodat.

9. A pókerből megtudod, hogy partnered kockázatvállaló-e vagy sem.

10. Élvezd a játékot! A pókernek szórakoztató játéknak kell lennie. Ne vedd túl komolyan, csak lazíts és közben érezd jól magad!

Ajánlatok