accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Már Budapestről is repülhetünk sehová: sétarepülés Boeing 737-es géppel!

utazomajom /

Hiányzik a repülés és az utazás élménye? Régen élted át a pillanatot, amikor a gép gyorsulni kezd a futópályán? Megnéznéd az országot felülről? Sétarepülnél egy Boeing 737-800-assal? Légy részese egy különleges programnak, egy történelmi repülésnek! – hirdeti az aeropark.hu.

Korábban az ausztrál Qantas indított repülőjáratot sehová, hogy enyhítsenek az utazási elvonási tünetekkel küzdő fanatikusokon. A hét órán át tartó utazásra minden jegyet azonnal elkapkodtak, és a visszajelzések szerint mindenki tökéletesen meg volt elégedve az élménnyel.

Ezen felbuzdulva aztán Brunei, Taiwan, Japán is hasonló járatokat üzemeltetett a semmibe.

Nem kell tovább várnod, ha szeretnéd Te is kipróbálni, milyen lesz majd újra repülni a sokadik hullám után.

Országnéző élményprogramot hirdet ugyanis a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport támogatásával. Október 25-én – Európában elsőként – közel 60 perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A tervezett útvonal érinti többek között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat.

Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz. A repülés előtt vagy után térj be a ferihegyi repülőmúzeumba, és ismerd meg a magyar repüléstörténet meghatározó repülőgépeit.

Jelentkezési határidő: 2020. október 19, az ablak melletti helyek: 35.000 forintos áron voltak elérhetők, de pillanatok alatt elkapkodták őket. Középső és folyosó melletti helyekből még van néhány 26.000 Ft/fő áron. A részletekért kattints ide: setarepules.aeropark.hu

Címlapfotó: setarepules.aeropark.hu

Ajánlatok