accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Itt a jó idő: már ma fürödtek a Balatonban!

utazomajom /

Nap mint nap hatalmas figyelemmel lessük az Operatív Törzs sajtótájékoztatóját. Eddig arra nem tértek ki a szakemberek, hogy lehet-e fürdeni a Balatonban. Úgy is mondhatnánk, hogy sajtótájékoztatók vonatkozásában a taxatíve felsorolásban a tiltások között nem szerepelt ez a szabadidős tevékenység.

Véletlenül vettük észre az időkép.hu kameráján, hogy ebben a nagy melegben többen engedtek a csábításnak és a 14-15 fokos Balatonban hűtötték le magukat. Egy időben 4-5 fős társaságok is lubickoltak, tehát biztosan nem fogadásból történt az úszás.

Két dologra tudunk gondolni: vagy ennyire hiányzik már a vízpart az embereknek, vagy mi vagyunk fázósak és inkább csak a partról néznénk még a Balaton vizét május elején.

A kamerán érdemes délután 4 órára tekerni, akkor látható a pancsolás. Te csobbannál már most a vízben?

 

Ajánlatok