accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mit érdemes tudni a legújabb zuhanykabinokról?

utazomajom /

Bármilyen termékről is van szó, a gyártók igyekeznek valami újjal előrukkolni. Nem is olyan régen jelentek meg a legfrissebb zuhanykabinok, amik nemcsak stílusosak, hanem innovatívak is egyben.

Számos régebbi modell is újításokat kapott, így a hagyományos darabokat kedvelők számára sem lehetetlen beszerezni egy passzoló berendezést. De vajon mit érdemes róluk tudni? Cikkünkből részletesen kiderül!

Supernova zuhanykabinok modern kivitelben

Aki jártas a fürdőszobák világában, annak biztosan nem lesz ismeretlen a RAVAK márka neve, aminek már megannyi kiegészítőt köszönhettünk. Nemrég bemutatták a 2021-es Supernova kollekciót, ami praktikus fejlesztéseket és dizájnos frissítéseket kapott. Az innovatív újítások között a hatalmas elemválaszték és az Anti Block rendszer is ott van. Utóbbi felel az akadálymentes és halk működésért. A gyárilag összeszerelt termékek telepítése rendkívül egyszerű, hiszen még hibázni is alig lehet vele kapcsolatban. A gyors és pontos szerelésnek hála a kopóalkatrészek száma is minimálisra csökkenthető.

Mi a helyzet a Blix Slim zuhanykabinokkal?

A Mozaikkerámia Blix Slim zuhanykabin hatalmas méreteket és új színeket is kapott. A 2021-es modelleket már egyedi fekete keret színnel is meg lehet rendelni. Az új ajtóknak köszönhetően pedig bármely fürdőszoba ékes dísze lehet a 200 cm-es fülke. A fix falak közé szerelhető típusoknak hála a szabványméretektől eltérő, hatalmas zuhanyzót is kialakíthatunk a helyiségben.

Kétszemélyes változatra van szükségetek az új otthonotokban? Olyan zuhanykabint kerestek, amely kényelmesen és praktikusan használható? Ez az újdonság, amely a Blix Slim nevet viseli, jó választás lehet ezekben az esetekben, hiszen telepítése egyszerű és gyors. Helyezhető többek között zuhanytálcára, zuhanyfolyókával ellátott padlóra egyaránt. A vékony keretes és stílusos megjelenésű darab beszerelése természetesen legjobb, ha a fürdő egyik csempézett sarkába történik.

Milyen egyéb újdonsággal lepett meg bennünket a RAVAK?

Az idei frissítések között olyan egyéb fejlesztések is helyet kaptak, mint a Chrome kollekció egyes típusai is. A szélesebb fali rögzítőprofil használatával a kabinok akár 20 milliméterrel is megnagyobbíthatóak. A toldó kiegészítők fehér és krómhatású, illetve szatén árnyalatban is elérhetők, ezzel elegáns összhatást teremtve a fürdőszobában.

A márka korábbi termékei

Persze választhatunk a korábbi berendezések közül is, legyen szó íves, szögletes, zuhanytálca nélküli, de akár zuhanytálcás kivitelekről. Ott van például a Pivot fehér/króm, 80 centiméteres változat, illetve a Matrix balos fehér modern típus is. Ezek közül bármelyik remek választásnak minősül, hiszen a zuhanykabinok esetében mindig hosszabb távra érdemes tervezni. A RAVAK modelljei pedig egytől egyig prémium anyagból készülnek, így biztosak lehetünk abban, hogy évekig kiszolgálnak majd bennünket.

Ajánlatok