Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Járatnyitás: Közvetlen járat Budapest és Antalya, a török üdülőváros között!

2019. február 22. péntek, 09:02 - utazomajom
Hírek

2019. május 15-től menetrend szerint közlekedő járatot indít Antalya és Budapest között Törökország legnagyobb szabadidős légitársasága a SunExpress – jelent meg a Bud Flyer blogon.

Jelenleg csak átszállással vagy charter járattal juthatunk el a közkedvelt török nyaralóhelyre. A magyarok közül sokan töltik nyári szabadságukat Antalyában a kellemes klíma és a viszonylag olcsó, de jó minőségű All Inclusive szállások széles kínálatának köszönhetően. A SunExpress egyébként két népszerű légitársaság, a Lufthansa és a Turkish Airlines tulajdonában áll.

A SunExpress oldalán már foglalhatóak a repülőjegyek irányonként 129 €-ért júniusban, 20kg-os feladható poggyásszal fedélzeti ellátás nélkül. Az utazás teljes időtartama két és fél óra körül várható, ami igazán nem megterhelő.

Példa foglalás a SunExpress oldalán.

A Boeing 737-800-as típusú járatok kezdetben heti egy, majd főszezonban heti 4 járattal üzemelnek.

Talán ez is érdekelhet