accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Amikor az eredeti funkció kibővül…

utazomajom /

Számtalan olyan használati tárgy van, amely a kezdet kezdetén csupán egyetlen funkcióval bírt, ám aztán a különféle technológiai vívmányoknak köszönhetően újabb és újabb feladatokat kezdtek rá hárítani.

Az egyik ilyen tárgy nem más, mint maga az óvszer. Ez utóbbi ugyanis nem volt más, mint egy apró eszköz, amely csaknem tökéletes védelmet biztosít a nem kívánt terhességgel, valamint a megszerezhető betegségekkel szemben. Az ember azt hihetné, hogy ezzel a két feladattal véget is ért a történet. Ám ez koránt sincs így. Mai írásunkban megmutatjuk azt is, hogy miért!

Fontos a védelem!

Természetesen a védelem kell, hogy legyen az elsődleges szempont, amikor óvszer vásárlásán töröd a fejedet, ugyanakkor a hagyományos változatok mellett a Vágyaim.hu webáruházban különleges óvszerek egész arzenálja vár rád.

Ám bármennyire is csábító az óvszer nélküli szerelem, számtalan alkalommal tökéletesen indokolt a használata. Ilyen többek között, ha alkalmi partnered van, vagy ha épp most kezd szárba szökkenni egy új párkapcsolatod. Ugyanakkor lehet akár a hormonális fogamzásgátlás kiegészője is, jóllehet 100%-os védelmet egyetlen módszer sem képes garantálni.

Az azonban alapvető feltétel, hogy megvédd saját magadat és a partneredet is az esetleges, nemi úton terjedő betegségektől, valamint hogy semmiképp se legyen váratlan folytatása egy egyszeri alkalomnak.

Ehhez hozzátartozik persze az is, hogy megfelelően tároljuk, illetve használjuk őket. A latex óvszerek nagy fokú biztonságot nyújtanak szerencsére, ám figyelembe kell venni azt is, hogy nem mindegyik síkosítót lehet használni velük. 

A női óvszerek további lehetőségeket nyitnak meg előtted, ám fontos tudni, hogy ez sem nyújt teljes védelmet.

De az élvezetről sem mondhatunk le!

Szerencsére egyre inkább kezd kikopni a köztudatból a zoknis hasonlat, így egyre több fiatal fedezni fel azt, hogy az óvszer akár jó is lehet, nem feltétlenül muszáj rá szükséges rosszként tekinteni. De hogy is tekinthetnénk rá úgy, ha ilyen különlegesekkel is találkozhatunk?

  • Az ízesített óvszerek különleges élményt nyújtanak, és még az amúgy is nagyszerű orális örömöket egy újabb szintre emelik fel.
  • Léteznek extra vékony verziók is, amelyeket gyakorlatilag nem is lehet nagyon érezni sem, így egy kifogást ez éppen ki is üt.
  • A sötétben világító mellett a bordázott felületű minősül még különlegesnek, ez utóbbi fergeteges orgazmust predesztinál.
  • Sőt, választhatsz egyből síkosított óvszert, ott azonban nagyon oda kell figyelni, hogy a megfelelő bázisú síkosítót találd meg a további használathoz.

Amint láthatod, a lehetőségek tárháza csaknem végtelen, és ez még csak a jéghegy csúcsa!

Mindig legyen nálad egy!

Nem egy vad dolog azt mondani, hogy úgy járj-kelj a világban, hogy mindig ott lapul nálad egy óvszer, ez ugyanis szó szerint életeket menthet.

Persze ehhez az is kell, hogy ép maradjon az óvszer, vagyis soha ne gyömöszöld be a farzsebedbe őket, mert könnyen megsérülhetnek. Egy kis odafigyeléssel és gondos válogatással azonban a védelem mellett izgalmas kalandokban is bőven lehet részed.

Ajánlatok