Julin különleges gasztronómiája
A nagy múltú gasztronómiai hagyományokra való tekintettel a 2022-es Guangxi Catering Culture Expo (GCCE) és “A Taste of Guangxi” vendéglátóipari fejlesztési fórumon bemutatott Julini konyha vonzotta a látogatókat.
Julin jellegzetes ételei, amelyekre a helyiek büszkék, úgy tűnik leginkább a marhahúshoz kötődnek. Az egyik legrangosabb ilyen különlegesség a Julin nubuk, ami valójában marhahús. A hagyományos száraz és kemény marhahústól eltérően a Julin nubuk, amelyet a kínai sárga marha farából pácolás, szárítás és párolás útján készítenek, nagyon finom és ízletes. Már egy falat is gyakran maradandó aromát hagy maga után.
A marhabélszínes tészta Julin konyhakultúrájának másik szimbóluma. A Julin marhabélszín tészta varázsa a párolt marhabélszínben, a marhacsontokból és sertéscsontokból készült húslevesben, valamint a jellegzetes ízt kölcsönző nubukszószban rejlik.
De a buggyantott csirke, a kacsa és a sertés csülök is népszerűek a városban. Egy biztos. Julin hosszú évszázasok alatt az ízek igazi paradicsomává vált.