accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Június 15-től újra közlekedik a Qatar Airways járata Budapestről

utazomajom /

A Budapest – Doha  útvonalon Boeing 787 Dreamliner típusú repülőgépek közlekednek hetente háromszor. A gépeken 22 business és 232 turistaosztályú ülés található.

A Qatar Airways Csoport vezérigazgatója, Akbar Al Baker így kommentálta a járatnyitást: “A válság alatt a Qatar Airways lett a világ egyik legnagyobb globális légitársasága: több mint 50 millió kilométert repültünk, hazaszállítottunk 1,8 millió utast közel 15 ezer járatunk fedélzetén. Ezáltal páratlan tapasztalatokat szereztünk a járatok biztonságos üzemeltetése terén. Lépést tartottunk a világ repülőterein életbe léptetett intézkedésekkel, és a legmagasabb szintű biztonsági és higiéniai intézkedéseket vezettük be a fedélzeten és a Hamad Nemzetközi Repülőtéren.”

A bevezetett intézkedések közé tartozik, hogy a személyzet a repülőgépeken védőfelszerelést, kesztyűt és maszkot visel, a kiszolgálás során pedig minimálisra korlátozzák a személyzet és az utasok közötti interakciót. Az utasokat is arra kérik, hogy a járatokon viseljenek maszkot, és azt lehetőleg hozzák magukkal.

A légitársaság változtatott a foglalási szabályokon is: az utazás időpontját korlátlan alkalommal lehet változtatni, sőt még az úti célt is, amennyiben az 5000 mérföldnél közelebb van a kiinduló állomáshoz. A dátum vagy az úti cél módosítása nem kerül külön költségbe, amennyiben az utazás 2020. december 31-ig megtörténik, későbbi utazás esetén pluszköltségek felmerülnek. Az idén év végéig lefoglalt jegyek a kiállítás dátumától számított két évig lesznek érvényesek.

Forrás: turizmus.com

Ajánlatok