accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kisgyermeket próbált rabolni egy motorozó majom Indonéziában – felkavaró videó

utazomajom /

Aki sokat utazik biztosan találkozott már majmokkal. A legtöbb helyen tábla jelzi a felelőtlen turistáknak, hogy minden csillogó, könnyen mozdítható dolgot vegyenek le magukról és étel nélkül közelítsék meg azokat a látványosságokat, ahol sok majom él.

Abban is biztos vagyok, hogy ennek ellenére már tőled is lopott majom szemüveget, táskát vagy csak éppen egy gyümölcsöt, ez szinte kikerülhetetlen. Nekünk egyszer a bérelt robogónkat kezdték el szétkapni Balin az állatok.

A minap internetre feltöltött felvétel azonban mindenképp meghökkentő. Arra már több példát láthattunk, hogy biciklit loptak a majmok és azzal tekertek tovább.

Azt azonban a legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy egy utcán üldögélő indonéz család legkisebb tagját rabolja el egy éppen arra motorozó majom. Az ország második legnagyobb városában, a Jáva szigetén található Surabajában történt esetről videó is készült.

A helyi média szerint a majmot a turisták szórakoztatására képezték ki és az állat éppen egy helyi ceremónián vett részt. Az állatvédőknek hála már betiltották a majmok ilyen jellegű trenírozását, így még több aggályt vet fel az eset. A kislány szerencsére karcolásokkal megúszta, a beszámolók szerint az incidens után a gazdája bántalmazta az állatot.

Amennyiben csak tehetitek kerüljétek azokat a helyeket, ahol betanított vadállatokkal szórakoztatnak.

Ajánlatok