accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nyerj páros utazást Amszterdamba a KLM és az Utazómajom közös játékán!

utazomajom /

A koronavírus teljesen átalakította az utazási szokásainkat, amihez a légitársaságok folyamatosan próbáltak alkalmazkodni. Volt akinek kevésbé sikerült és voltak, akik minden eddiginél kedvezőbb feltételeket teremtettek az utasaik számára. Közülük is kiemelkedik a KLM rugalmas válságkezelése. – Olvasd el a cikket és válaszolj a lent található kérdésekre, hogy tiéd lehessen az amszterdami utazás!

Mára szinten minden járatot újraindítottak, sőt, olyan célállomásra is repülnek, ahová korábban soha. Október 31-től a holland légitársaság jóvoltából Budapestről egyetlen átszállással elérhető lesz Mombasa, Orlando, Cancún, Trinidad és Tobago, Barbados és Phuket is.

Visszatérítés

A KLM lehetőséget biztosít, hogy a 2021. december 31-e előtti utazásod bármilyen okból elhalaszd. Ha mégis úgy döntenél, hogy nem szeretnél repülni egy darabig, akkor voucher formájában visszakapod a befizetett összeget, hogy egy későbbi időpontban használhasd fel bármely általuk üzemeltetett járatra.

Amennyiben azonban légitársaság törölné a járatod, természetesen a teljes jegyárat visszakapod, ha pedig mindez 14 napon belül történik, akkor további pénzbeli kártérítés is jár.

Módosítás

Sokan azért nem mertek korábban foglalni, mert féltek, hogy a gyorsan változó, kiszámíthatatlan koronavírus járvány miatt esetleg nem lesz lehetőségük, vagy nem szeretnének utazni. Már ez sem probléma, hiszen a járat indulása előtti napig teljesen ingyen megváltoztathatod az utazás dátumát és az úti célt is. Ha a kiszemelt új járat drágább, mint az eredeti, akkor csak a viteldíj különbözetét kell kifizetned.

APEX

A KLM minden tekintetben felkészült arra, hogy biztonságosan eljuttasson a célállomásodra. A lehető legmagasabb fokú, a higiéniára vonatkozó eljárásokat és sztenderdeket vezetettek be, amelyek nem csak a repülőgép fedélzetét, hanem a repülőterek egyes részeit is érintik. Ennek is köszönhetően a KLM az utasélmény kutatásával foglalkozó APEX szervezettől elnyerte a Gyémánt minősítést az egészségvédelmi kategóriában. A KLM emellett a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja a foglalás, jegymódosítás, vagy lemondás esetén.

Upload@Home

A KLM Holland Királyi Légitársaság bevezeti az előzetes online dokumentum-ellenőrző funkciót, így bizonyos járatok indulása előtt lehetőség lesz meggyőződni arról, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos utazási szabályoknak megfelelnek-e az okmányok.

A holland légitársaság Upload@home néven indított szolgáltatása azért is fontos, mert a tapasztalt utasoknak is sokszor gondot jelent az aktuális előírások nyomon követése. Az új rendszerben a célállomás megadásával, és az utazási dokumentumok feltöltésével egyszerűen ellenőrizhető, hogy azok megfelelnek-e a beutazási feltételeknek.

Boet Kreiken, a KLM ügyfélélményért felelős alelnöke szerint szinte minden ország egymástól eltérő szabályokat alkalmaz, ami könnyen összezavarja az utasokat, a KLM most ezt a terhet veszi le az emberek válláról. Így biztosan úgy indulhatunk a repülőtérre, hogy az okmányok rendben vannak és megfelelünk az aktuális beutazási szabályoknak.

Nyereményjáték

Nyerj egy hétvégét másodmagaddal Amszterdamba a KLM közvetlen járatával és egy 4 csillagos hotellel, reggelivel! A játékban való részvétel feltétele a kérdésekre való helyes válaszadás és a játékszabályzat elfogadása. A két főre szóló repülőjegy Budapest – Amszterdam – Budapest útvonalon, turista osztályra szól. Az időpontokat indulás előtt minimum 30 nappal kell véglegesíteni. A cikkben említett rugalmas átfoglalási feltételek természetesen ebben az esetben is érvényesíthetők. A nyeremény pénzre nem váltható. A részletes játékszabályokat a játék elfogadásakor találod.

A nyereményjáték véget ért. Gratulálunk Kis Lucának, az amszterdami út nyertesének. Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Kérdések

 

Ajánlatok