accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Konténerrendelés: a legegyszerűbb megoldás a gyors takarításért

utazomajom /

A nagyvárosokban, pláne Budapesten hatalmas problémát jelent a rend és tisztaság megtartása. Sokan nem is tudják, hogy milyen lehetőségeik vannak építkezés, lomtalanítás vagy lakásfelújítás során. Szerencsére a megoldás egyszerűbb, mint azt elsőre gondolnánk, ami nemcsak vállalkozásoknak, hanem például az önkormányzatoknak és magánszemélyeknek is egyaránt elérhető.

A konténerrendelés könnyebb, mint azt első gondolnánk

Maga a konténerrendelés egy igen gyors folyamat, csak pár kritikus pont van, amire oda kell figyelnünk. Szerencsére a cégek, amelyek ezzel foglalkoznak, kivétel nélkül rendelkeznek hulladékkezelési és -szállítási engedéllyel, sőt, némelyik még fejlett vállalatirányítási rendszert is bevezetett, így a megrendelők teljeskörű dokumentációt is kapnak az elszállított és kezelt hulladékról. Ezek a cégek szelektáló berendezéseiknek hála a beszállított bontási és építési törmeléket teljesen külön tudják választani, így nyugodtan lehet vegyesen pakolni a konténerekbe, amivel rengeteg időt tudunk megtakarítani.

A konténerrendelés előtt, amennyiben a konténert nem tudjuk az udvaron, csak közterületen elhelyezni, szükség van közterület-használati engedélyre, de nem kell aggódni, a helyi önkormányzatnál gyorsan elintézhető, az adminisztráció nem többnapos folyamat.

A sittszállítás szolgáltatással mind magánszemélyek, mind vállalkozások és önkormányzatok is élhetnek, így ha hosszabb ideig van szükség konténerre vagy konténerekre, akkor ez is megoldható. Építési vállalkozók, beruházók folyamatos és tömeges kiszolgálására is van lehetőség, mivel a szolgáltatók több konténerszállító teherautóval rendelkeznek egyszerre.

A 4 fő pont, amire oda kell figyelni

A konténerrendelés során 4 alapadatot kell megadnunk, amelyekre fokozottan oda kell figyelnünk. Az első az igényelt konténer mérete, ahol ajánlatos inkább egy köbméterrel nagyobbat kérni, mint amit előzetesen kalkuláltunk. Senki sem akar abba a kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy a konténerbe nem fér bele az összes hulladék, így kénytelenek vagyunk még egy rendelést leadni, ezzel a költségek is duplázódnak.

A második a hulladék fajtája, amiről mindig, minden körülmények között adjunk pontos leírást, hiszen vannak hulladékok, például veszélyes anyagok, amiket nem lehet szállítani. A telefonos egyeztetés során mindenről tájékoztatást kapunk, hogy mi az, ami szállítható és mi az, ami nem az elmondásunk alapján, sőt, tanácsot is adnak, hogy hogyan készítsük elő a szállítás előtt.

Az utolsó két információ pedig nem más, mint a szállítás helye és pontos ideje. Ezek után már nincs más dolgunk, mint várni a konténer megérkezését.

Mi az, amit nem szállíthatunk?

Veszélyes hulladékokat semmilyen esetben sem. Ide tartozik például az olaj, olajos rongyok, textíliák, festékek, vegyi anyagok, autógumik is. Mindig kérjünk tanácsot, hogy pontosan az adott szolgáltató mit tud elszállítani és mit nem.

Ajánlatok