accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kreatív képekkel a mindennapi hangulatunk fokozásáért

utazomajom /

Lehet, hogy rohanó mindennapjainkban már elfelejtettük, de a kézzel való alkotás számtalan előnnyel bír. Elképzelhető, hogy a kezeinket már csak a billentyűzet püfölésére használjuk, pedig néha meg kellene állni és elmélyülni az alkotás perceiben.

Alkotómunka lehet akár egy sütemény elkészítése, zöldségek gondozása a kertben vagy az erkélyen. Bármi, ami a kezeink által jön létre. Kézműves tevékenységeink sorában számtalan lehetőség rejtőzik.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház is kínál jó néhány technikát, némelyik lehet, hogy újdonság lesz a számodra! Kortól és nemtől függetlenül bátran ki lehet próbálni akármelyiket!

Tudatosan az elmélyülés irányába

Amikor valamilyen kreatív tevékenységet végzünk, az adott feladatra fókuszálunk, gondolataink nem vándorolnak ezer irányba. A kézműves technikák segítségével meg tudunk ragadni a “most” pillanatában, ezáltal elkezdünk lazulni és nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk. Szinte meditatív állapotba kerülünk, mely felér akár egy többórás pihentető alvással, miközben valamilyen csodás műremeket hozunk létre.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház gyémántszemes kirakókészletei a legváltozatosabb élményt nyújtják kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ezek a szettek olyan csillogó kövecskékből állnak, amelyeket meghatározott séma és használati útmutató szerint fel kell helyezni az adott képre.

A webáruházban rengeteg téma közül lehet válogatni, biztosan találsz kedvedre valót! Amennyiben gyermekeddel együtt szeretnél alkotni, úgy arra is van mód.

Egyrészt kezdhettek valami könnyebbel, erre nagyszerű megoldást kínálnak a cég Részben kirakható gyémántszemes készletei, amelyeknek csak bizonyos részeit kell kirakni a kövecskékkel. Másrészt pedig kijelölhettek egy adott területet is a képen, amit csak a gyerkőc csinál meg, így hamar sikerélményhez jut.

Változatos kreatív technikák

Az Alkoss Otthon kreatív áruházban többféle kreatív technikát is megismerhetsz, próbáljátok ki pl. a festést számok szerint, vászonra! Vagy karc-, fonalképet is készíthettek, de még számtalan más technika is felfedezésre vár!

Egy kép nemcsak az elkészítés pillanataiban okoz örömet. Az tény, hogy az alkotás folyamata egy másfajta feltöltődéssel bír, de amikor készen van a kép, és kikerül esetleg a falra, az örök élmény lesz. Bármikor te vagy családtagjaid, ismerőseid ránéznek, egyfajta üzenetet fognak hordozni a számukra, lehet, hogy mindenkinek mást.

Észre fogod venni magadon, hogy ha egyre gyakrabban végzel valamilyen alkotói munkát, akkor hosszú távon nyugodtabb, derűsebb leszel.

Az ajándékozás öröme

Kreatív képeket nem csak elkészíteni öröm, hanem ajándékozni is. Adhatjuk akár “eredetiben”, a megvásárolt állapotában, vagy pedig el is készíthetjük mi magunk. Ekkor a megajándékozott számára dupla lesz az öröm, hiszen egy általunk készített alkotást tehet ki a falra vagy a polcra.

Minden készlet valamennyi szükséges hozzávalót tartalmaz olyan mennyiségben, hogy tartalékban is rendelkezésetekre álljon, valamint egy részletes elkészítési útmutatót. Kezdődhet hát a munka!

Ajánlatok