accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Lányos a kék babaszoba?

utazomajom /

Minden anyuka legnagyobb dilemmáinak egyike, amikor el kell döntenie, milyen színű legyen a kicsi szobácskája. A kék sokak számára nagyon fiús színnek számít, pedig az igazság az, hogy csupán a kiegészítőkön múlik, hogy egy szoba fiús vagy lányos.

Tarts velünk, ha Te is kacérkodsz a kék szoba gondolatával kislányod számára. Minden fontos gondolatról szó lesz, arról, mitől lesz fiús vagy épp lányos a kék, sőt arról is, hogy milyen kiegészítőkre van minden friss szülőnek szüksége!

Mitől lesz fiús vagy lányos egy gyerekszoba?

A legfontosabb, hogy tudd, egy szobát szinte csupán a minták teszik egyértelműen fiússá vagy lányossá. Kisfiúkhoz az állatok, autók, repülők illenek leginkább, míg kislányokhoz a masnik, szívecskék, szivárványok.

Természetesen a kéket kiegészítő színek is fontosak! Ha leendő kishercegednek szeretnéd megtervezni a szobát, akkor sötétszürkével, sötétkékkel, feketével egészítsd ki. Kislányok esetében a lilát, a rózsaszínt és a fehéret ajánljuk!

Kék kislányszoba?

A kék tökéletes lehet kislányok számára is! A kék egy igazán nyugodt, tradícióktól eltérő szín. Arról, hogy igazán kislányos lehessen a szoba, a kiegészítők közötti válogatás során gondoskodhatsz.

Egy kisbaba szobájában babafészekre, baldachinra, játszószőnyegre és a későbbiekben sok-sok játékra lesz szükség. Ne feledkezz meg kiválasztani egy ágyforgót. Ez képes a legkönnyebben megnyugtatni kisbabádat az első néhány hónap során, mikor le szeretnéd őt tenni aludni. Ezeket mind úgy kell kiválasztanod, hogy színükben harmonizáljanak egymással. Ne használj két-háromnál több színt! A túl sok árnyalat, illetve sűrű minta kellemetlen pillanatokat okozhat.

Bármit is szeretnél beszerezni, bizonyosodj meg róla, hogy minden kiegészítőt, játékot és egyebet megbízható helyről szerezel be. Természetesen egy jó webáruház segítségével sokkal egyszerűbb tervezni és beszerezni mindent, ám ilyenkor bizonyosodj meg arról, hogy az oldalon található kiegészítők rendelkeznek-e OEKO-TEX tanúsítvánnyal. Ez biztosít arról, hogy egyik kiegészítő sem fog irritációt okozni kisbabádnak.

A gyerekszoba-kiegészítők között van egy, amelyről a legtöbben elfeledkeznek, pedig egy igazán hasznos kis darab. Ez nem más, mint a kiságyszoknya. Sokmindent képes elrejteni a kíváncsi szemek előtt, miközben csodálatosan kiegészíti a baldachint, amely a kicsi ágya felett függ.

A kék babaszoba legnagyobb előnye

A kék az a szerencsés szín, amelynek segítségével nagyon könnyen rendezhetsz be uniszex szobát. Ilyenkor a legszerencsésebb fehérrel és szürkével kiegészíteni a kéket, a falakra kerülő matrica és az ágyneműk mintalehetőségei közül pedig bármit választhatsz, amelyet megannyi állatka díszít.

Mire vársz még? Rád vár a hatalmas feladat, hogy berendezd gyermeked tökéletes hálóját! Keresgélj körültekintően, és szerezz be mindent időben a nagy nap előtt!

Ajánlatok