accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Salzburg tartomány kártya: fedezd fel salzburgi látnivalókat kedvezményesen

utazomajom /

Ha Salzburg tartományban tervezi nyaralását, nem kell választania a lenyűgöző szurdokok, izgalmas múzeumok, látnivalók, kastélyok vagy hegyi élmények között. A Salzburg tartomány kártyával a teljes kínálatból meríthet. Az all inclusive kártya digitális változata abszolút rugalmasságot biztosít: vásárolja meg a kártyát előre online, és már a nyaralás első percétől kezdve élvezheti a kedvezményeket.

Mit szólna egy látogatáshoz Mittersill-ben a Nemzeti Park látogatóközpontjában található egyedülálló 360°-os nemzeti parki panoráma moziban? Vagy egy túra a lenyűgöző Liechtensteinklamm szurdokban? Egy szép kirándulás a Grossglockner alpesi panorámaúton? Bármire is vágyik: a Salzburg tartomány kártya birtokában lehetséges. A praktikus all-inclusive kártya 6 vagy 12 napos változatban kapható, és a belépőjegy Salzburg város és tartomány több mint 180 látnivalójának ingyenes látogatására jogosít.

salzburg látnivalók
A salzburgi látnivalókat kerékpáron is felfedezhetjük

Egy családi kirándulás a hegyekbe, együtt felfedezni a magaslatokat és élvezni az együtt töltött időt – erre szolgálnak például a salzburgi hegyi felvonók, ahol számos ingyenes hegy- és völgymenet érhető el, mint például az Almenwelt Lofer két alpesi felvonója, a Wildkogelbahn Neukirchen-ben és a Großeckbahn a Lungau Mauterndorf-ban.

A Salzburg tartomány kártya segítségével nemcsak a csúcsokra lehet feljutni, hanem meglátogathatjuk a vadasparkot Fusch-Ferleiten-ben, az Abtenau nyári bobpályát vagy az Alpentherme Gastein élményfürdőt is.

A Mozart-város felfedezése vagy a Großglockner alpesi panorámaút

A Salzburg tartomány kártya biztosította lehetőségek körébe beletartozik egy 24 órás salzburgi városlátogatás, beleértve az összes látványosságot, vagy egy belépő a Großglockner alpesi panorámaútra.

Salzburgi látnivalók
Salzburgi látnivalók felfedezése családdal is szuper program.

Salzburg óvárosa barokk pompájával, a vár, a dóm és a templomok összképével ejti ámulatba látogatóit. Bejárhatjuk a legnagyobb európai várak közé tartozó Hohensalzburg várát, megtekinthetjük Mozart szülőházát, és utazhatunk a Mönchsbergre közlekedő felvonóval. E nagyszerű látnivalók izgalmas időutazásra visznek és megismertetnek Salzburg történelmével. Soraikba tartozik a hellbrunni vízijátékok is, csakúgy, mint az érseki rezidencia dísztermei. Salzburg tartomány kártyánk 24 órán át tehát a tartományi fővárosban is ingyenes belépőül szolgál!

Ha el akar merülni Ausztria legnagyobb nemzeti parkjának szívében, javasoljuk, hogy autózzon végig Európa egyik legszebb panorámájú útvonalán, a Großglockner alpesi panorámaúton (Großglockner Hochalpenstraße). 48 kilométeren és 36 hajtűkanyaron át visz az út a Magas-Tauern Nemzeti Parkba. Múzeumok, tanösvények, panorámaösvények, kiállítások, játszóterek, vízesések és hegyi tavak szintén felfedezésre várnak az út mentén.

Kényelmesen a digitális Salzburg tartomány kártyával 

A digitális Salzburg tartomány kártya még több szolgáltatást ígér tulajdonosainak, mert a kártya nem csak a helyszínen, hanem már az utazás előtt megvásárolható és letölthető a telefonra, vagy otthon kinyomtatható Print@Home jegyként. Ezzel a vendégek abszolút függetlenek az hivatalos értékesítési pontok nyitvatartásától, és érkezésük után azonnal felfedezhetik Salzburg tartományt.

Salzburg tartomány nyaralástervező

Öt kérdéssel közelebb kerülhet álmai nyaralásához a “Make my stay“ új nyaralástervezőjével. Egyszerűen online a  oldalán a kérdések alapján válassza ki a nyaralás típusát (aktívabb vagy pihentetőbb, barátokkal vagy családdal), kedvenc tevékenységeit, preferenciáit és személyre szabott kirándulási tippeket kap a régióból, ideértve az összes releváns információt, nyitvatartási időket, elérhetőségeket, árakat és utazási lehetőségeket.

Árak és vonzó családi kedvezmény

A Salzburg tartomány kártya a 2024. május 1-től november 5-ig tartó időszakra kapható. Felnőtteknek 12 napra 118 euróba, 6 napra 95 euróba kerül, 4 – 15,9 éves gyerekeknek 12 napra 59 eurós, 6 napra 48 eurós áron váltható. A család harmadik és minden további gyermeke térítésmentesen kapja meg az all-inclusive kártyát.

Ajánlatok