accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

LED vonalvilágítás, amely becsempészi az éjszakai égbolt képét otthonodba!

utazomajom /

Amennyiben egy egyedülálló, moder, de mégis letisztult világítástechnikai eszközre vágysz, akkor érdemes körülnézned a piacon lévő legújabb és legmodernebb eszközök között.

A LED vonalvilágítás egy olyan újdonság, amely hamar a szívedbe lophatja magát, hiszen kialakításának köszönhetően olyan, mint az égbolton átsuhanó hullócsillag. Amennyiben szeretnéd feldobni otthondat, irodádat vagy egyéb üzlethelyiséget, akkor mindenképpen olvass tovább!

A LED világítási eszközök előnyei

A LED világítástechnika eszközei kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelynek köszönhetően a hagyományos és a halogén világítóeszközök eltörpülnek mellettük. A LED izzók és LED szalagok kifejezetten hosszú élettartammal rendelkeznek, amit kiemelkedő hőelvezetésüknek és strapabíró kialakításuknak köszönhetnek. Ellenállnak mind a környezeti hatásoknak, mind a belső hatásokkal szemben is strapabírók, így nem szükséges hetente, havonta, sőt még egyes daraboknál évente sem cserélned.

A LED a hagyományos izzókkal szemben nem villog, így nem okoz kellemetlen szem- és fejfájást sem. Mellette kényelmesen dolgozhatsz. Felkapcsolását követően nincs szükség bemelegedési időre sem, hiszen egyből teljes fényerejével világít és árasztja el fényével a szobát. Működése energiatakarékos, melyet villanyszámládon is tapasztalni fogsz. Ugyan a beszerzése valamivel drágább, mint más izzóknak, a befektetett összeg hamar megtérül. Így nem csak pénztárcádat kímélheted meg, de környezetedet is.

A LED vonalvilágítás egyedisége

A LED világítástechnikai eszközök között nem csak az izzók örvendenek nagy népszerűségnek, hanem a LED szalagok is. A LED szalagok az izzókkal egyetemben kifejezetten strapabírók, mind a külső, mind a belső hatásokkal szemben. Kreatívan és sokoldalúan felhasználhatók, így otthonod, az iroda és az üzlethelyiség minden pontján kényelmesen alkalmazhatók.

A manapság legnagyobb népszerűségnek örvendő és legmodernebb kialakítású világítási eszköz az úgynevezett SKYLINE LED vonalvilágítás, amely exkluzív kialakításának köszönhetően mind a modern otthonok, mind az irodák luxust sugárzó design világítása lehet. Amennyiben szeretnéd kipróbálni a SKYLINE LED vonalvilágítást, akkor keresd fel a LEDLámpaház.hu weboldalát!

Egyedi kialakításának köszönhetően minden szem erre az eszközre és az általa bevilágított pontokra fog szegeződni. A szabadalmazott formatervezéssel létrehozott SKYLINE vonalvilágítás a LED minden előnyével mindenki kedvencévé fog válni, hiszen a piacon is egyedülálló és modern világítási lehetőségről van szó.

A fényforrás egyedisége abban rejlik, hogy két tetszőleges pont között szükséges kifeszíteni, amely az adott helyiségen úgy fog keresztülívelni, mint az égbolton elsuhanó hullócsillag. A vékony fénycsík minden látogatót garantáltan el fog kápráztatni.

Ajánlatok