accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Testközelben a világszínvonal! Jasná, a legjobb szlovák sípálya.

utazomajom /

El lehet képzelni a telet egy jó síelés nélkül? Az egész családom szereti a havas programokat, de nálunk nincsenek hatalmas hegyek hosszú sípályákkal, ezzel csak a szomszédaink dicsekedhetnek. És nemcsak az alpesi hegyekre gondolok. Világméretű központok találhatók Szlovákiában, alig 200 km-re tőlünk. Közülük is Jasná a legjelentősebb. 

Festői völgyön át

Imádtuk, ahogy az út a csodálatos Liptov régióban vezetett, a hegység minden egyes kilométerrel egyre lenyűgözőbb volt, ahogy a Demänovská völgyben haladtunk. Jasná rengeteg természeti szépséget, elképesztő barlangokat, hoteleket, wellness központokat és éttermeket kínál, ugyanakkor csodás hely egy sétára. Kiváló szálláshelyek találhatók a sípályák mellett közvetlenül és a központban is, sikerült is találnom egy ígéretes helyet. Kellemes meglepetés volt az Alacsony-Tátrában kiépült sí metropolisz  Ugye hihetetlen, hogy szó szerint a hotel előtt vagy a parkoló mellett lerakhatjuk a felszerelést?

23 kötélpálya és lift vár!

Igényesség mindenkinek

Egy stílusos étteremben elfogyasztott ital és a Happy End szórakozóhelyen eltöltött este után másnap reggel elképesztő, tiszteletet parancsoló látvány fogadott. A napfényben ragyogó Chopok és a felvonók a kétezer méter magasságban egyszerűen elbűvölő. Elég bátrak vagyunk? Nos, most nem csupán rólunk van szó, hisz itt vannak a gyerekek is. Síeltek már eleget ahhoz, hogy végig menjenek a pályákon? De ránéztünk a sípályákat tartalmazó térképre, és rögtön elillant minden kételyünk. Összesen 50 kilométernyi lejtő várt ránk minden nehézségi szintből, hogy kielégítsék mindenki igényét és lehetőségét, ráadásul a mamut hegység mindkét oldalán. Vágjunk bele! 23 kötélpálya és lift vár ránk!

Egy tél sem maradhat ki a síelés!

Okos kártya

Azzal ellentétben, hogy régen mennyit álltunk sorban, most egyáltalán nem kellett várnunk a síbérletre, és az árak sem keserítettek el minket. Volt ugyanis egy kártyánk. A szezon újítása által, a Gopass kártyával egyszerűen megszerveztük az utunkat. Csak regisztráltunk a gopass.sk oldalon, és “lecsaptunk” egy alacsony árra, épp úgy, mikor repülőjegyet vadászunk. Szinte fél áron sikerült vásárolnunk…

És ez egyetlen a sok előny közül: sokoldalú kártya, amit nem csupán Jasnában, hanem a Magas-Tátra legfőbb síközpontjaiban is használható. Pontokat gyűjthetünk rajta valamelyik stílusos étteremben, hüttében vagy az egyik Tatry Motion üzletben való vásárlás után, így később kedvezményekre válthatjuk a pontokat. Ezen kívül, többek között kiszámolja, hány kilométert síelünk, hányszor használtuk a felvonót. Nagy előny, ha kiváltunk egy ilyen kártyát.

A legújabb sífelvonók, köztük a kevés helyen látható, az akár 100 km/órás szélnek is ellenálló Funitel, a több mint 600 hóágyú, a modern hotelek és éttermek, a legfejlettebb technológiák és a környezettudatos hozzáállás jellemzik a helyet. Végtelen listát lehetne írni a kellemes meglepetésekről, melyek Jasnában fogadtak minket. Férjemmel megbeszéltük, hogy nagyszerű ötlet volt eljönni Jasnába egy ilyen havas élményért. Mindenképp visszajövünk még!

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok