accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Légtisztítás kicsit másképp – előtérben az UV-C sugárzás!

utazomajom /

Amikor szóba jön a légtisztítás, általában mindenki az ablak kinyitására tud gondolni. Habár valóban kell szellőztetni minden nap, azonban ez csak a kötelező légcseréhez elegendő, ennél sokkal többre van szükség. Szóval, mit tehetünk mi? Beszerezhetünk például UV-C lámpákkal ellátott légtisztítókat.

A következő pár sorban a módszer előnyeiről olvashat bővebben, és kicsit közelebbről megismerheti a negatív ionos légtisztító készülékeket is!

Légtisztítás UV-C lámpákkal? Hogyan?

Ma már számos területen aknázzák ki az UV-C sugárzás előnyeit, így természetesen a légtisztításban is segédkezik a módszer.

Ma már Ön is hasznosíthatja azokat az UV-C lámpákkal felszerelt légtisztító készülékeket, amelyek 253,7 nm-es sugárzást bocsátanak ki magukból. Ennek köszönhetően könnyedén elpusztítják a vírusokat, baktériumokat, a gombát és a penészt.

Negatív ionos légtisztító

Ne aggódjon, nem szükséges a kvantumfizikában is jártasnak lenni ahhoz, hogy a negatív ionos légtisztító működési elvét átlássa.

Ez a készülék három közismert technológia ötvözésével képes maximális légtisztító hatást garantálni. Ez pedig nem más, mint a portalanítás, a baktériumpusztítás és a kellemetlen szagok semlegesítése.

Az XJ-2100 FRANK készülék bátran használható emberek mellett is, hiszen zárt rendszerének köszönhetően a sugárzás nem jut ki a környezetbe. Viszont nagyon kell figyelni arra, hogy a szabadon sugárzó lámpák esetében már tilos a besugárzott helyiségben tartózkodni!

A Hollandimpex légtisztító készülékei között Ön is megtalálja azt a darabot, ami a legnagyobb segítséget nyújthatja otthonában.

Hogyan keletkezik az aktív oxigén?

De hogyan is néz ki a légtisztító folyamat? Nos, a negatív ionos légtisztító készülék egy ún. iongenerátor segítségével negatív ionokat és oxigént termel, amely képes elpusztítani szinte minden vírust és baktériumot. Ehhez nincs is szükség csak 3W energiára.

Az elektronsugár gerjeszti az oxigént, kettéhasítja az oxigénmolekulákat, így születik meg az aktív oxigén. Ez már képes tisztítani a levegőt is.

Miért ne hasznosítanánk egy ilyen speciális terméket? Ráadásul ez még nem minden! A készülék porgyűjtővel, integrált UV lámpával is el van látva. A légtisztító továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és frissen tartja a levegőt. Működése szinte hangtalan és számos területen hasznosítható, legyen szó az irodáról, a szobáról, az autóról vagy a váróteremről.

Most a járvány idején még fontosabb a steril légkör megteremtése, szerezzen be Ön is UV-C készülékeket, hogy felvehesse a harcot a vírusokkal szemben!

Ajánlatok