accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Lengyelországban is töretlen a megújuló energia használata

utazomajom /

Minden egyes nap szembesülünk azzal, hogy gőzerővel folynak a fejlesztések világszerte, ami a napenergia, valamint más, megújuló energiák felhasználását illeti, kiváltva a károsabb megoldásokat, és adva egy esélyt az emberiségnek, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát.

Itthon is egyre többen gondolkodnak azon, hogy napelemes rendszer telepítését válasszák-e az elérhető energetikai fejlesztések közül. Az azonban egyre kevesebb háztartásban kérdés, hogy valamit tenni kell mind a család, mind pedig az emberiség szempontjából.

Milyen energetikai fejlesztések közül választhatunk?

A kisebb léptékű megoldások mellett, mint amilyen például a LED-es világításra történő átállás, az olyan nagyobb beruházásokig, mint a korszerű nyílászárók vásárlása, az ingatlan teljes körű hőszigetelése, illetve a napelemes rendszer telepítése is egyformán elérhető.

Utóbbira ráadásul számtalan pályázat és támogatás is a rendelkezésünkre áll, amelyeket igénybe véve, illetve megnyerve nemcsak a megtérülési idő csökken le drasztikusan, hanem jóval kedvezőbb költségekkel kell számolnunk, így kisebb kiadással jár a családi kassza számára.

Egy jó kivitelezőcég mindent megold helyettünk

A Napelemespályázatok napelemes rendszereinek működésével megismerkedve, illetve az oldalukon elérhető kalkulátort alkalmazva közelebb kerülhetünk ahhoz a válaszhoz, hogy milyen nagyságrendű összegre van szükségünk a komplett szisztéma megvásárlásának és telepítésének finanszírozásához. Ebből az összegből levonhatjuk a megnyert támogatási, pályázati összeget.

Szerencsére nem kell hozzáértőnek sem lennünk, hiszen a Napelemespályázatok az egész folyamatot elvégzi helyettünk, kezdve a pályázati anyagok összeállításától és benyújtásától, egészen a teljes napelem szakszerű kivitelezéséig.

Ha pedig döntésünkben bizonytalanok lennénk, íme egy ország példája arra nézve, hogy a fejlesztések töretlenül haladnak előre az úton, s előbb vagy utóbb nem is lesz kérdés, hogy ez az egyetlen helyes megoldás.

Lengyelországban is növekvő kapacitásokat üdvözölhetünk a megújuló energiák terén

A Lightsource bp 757 MWp-s piplinet valósít meg Lengyelországban, az általa termelt energiát pedig értékesíteni fogja a különböző vállalatok számára. A komplett fejlesztés 9 különböző tervet foglal magába, ami 4 különböző régióban fog megvalósulni.

Lengyelország egyébként nagyon jól halad a kitűzött tervei felé, s szinte biztosra vehetjük, hogy felül is fogja múlni azokat. Ugyanis már ebben a pillanatban is elérte a megújuló energiaforrásokból származó teljesítőképesség a 6 GW-ot, noha 2030-ra a kitűzött cél 7,3 GW volt.

Tisztán látható, hogy egész egyszerűen a megújuló energiaforrások jelentik a jövőt. S annak ellenére, hogy az innovációk és fejlesztések megállás nélkül robognak, nem éppen ez a legjobb pillanat kivárni a még kedvezőbb lehetőségeket. Aki kimarad, az lemarad!

Ajánlatok