accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért olyan népszerű a gyermekeknek készült padlóágy?

utazomajom /

Bizonyára hallottál már a strapabíró bútorszövetből készült, kerettel rendelkező, valamint levehető matrachuzattal ellátott padlóágyról. Legfőbb előnye, hogy pofonegyszerű a tisztán tartása, miközben antiallergén huzatot biztosíthatsz gyermekednek.

Szétszedhető, könnyen tisztítható, biztonságos

Máris megismernéd közelebbről a népszerű padlóágyat? Ajánljuk figyelmedbe a Berry Baby Montessori padlóágyainak kínálatát. Hogy mitől olyan különleges? Egyrészt amiatt, mert végtelenül egyszerű tisztán tartani, ez pedig gyerekek esetén eleve nagyon fontos. A másik előnye, hogy puha, kellemes érzetű, miközben strapabíró, masszív kerettel rendelkezik, amely ráadásul szétszedhető. A sarkai ugyanis 45 fokban vágottak, melyek tépőzárral kapcsolhatók össze. Nemcsak a matrac huzata, hanem az egész váznak a huzata levehető és mosható. 

A vastagabb keretnek hála nem kell attól tartani, hogy alvás közben megütné magát, hiszen egy biztonságosan használható, komfortos “alvóbázis” van szó, amely puhasága okán nem tud sérüléseket okozni.

További előnye a padlóágynak, hogy mivel lent van a földön, nem kell ”magasra” mászni, így a kicsi tulajdonképpen hamar megtanulja egyedül használni – méghozzá teljes biztonsággal. 

Milyen egyéb kiegészítők javasoltak?

Kisebb gyermek esetében egy vízhatlan matracvédő ajánlott, nagyobb gyereknek viszont tökéletes lehet egy pamut lepedő. 

Kérhető hozzá Montessori ágyalap, amely + 7 cm-rel teszi magasabbá a terméket, ugyanis az alappal együtt lábakkal is felszerelhető a klasszikus padlóágy.

Ami szintén nem hiányozhat, az egy minden szempontból ideális párna és takaró. Komplett szettek is vásárolhatók, így a huzatok személyre szabottan választhatók ki. 

Itt is, mint életünk bármely más területén, nagyon fontos, hogy egy kiváló “alapot” biztosítsunk a kicsinek a nyugodt, pihentető alváshoz. S mi más lehetne ez, mint egy padlóágy, amely biztonságosan használható, strapabíró, kényelmes, gyönyörű mintás kivitelben is elérhető. Nem mellesleg egyszerűen összeállítható, és bármikor szétszedhető. Az egész huzat mosható, tehát egy efféle bútordarabot választva jelentősen könnyebbé tehetők a mindennapok, és persze a gyermek is imádni fogja a speciális kialakítása okán.

Milyen elemeket tartalmaz?

A padlóágy része egy matrac, valamint 4 db oldafal, emellé kérhető az ágyalap, de az opcionális. Az oldalfalak tépőzárral összekapcsolhatók pillanatok alatt, mindenféle szerszám nélkül “összeszerelhető” tehát a gyermekágy. 

Ha neked is megtetszett, nézz szét a Berry Baby kínálatában, és válaszd ki a gyerekszobába leginkább passzolót. Bármelyik mellett is döntesz, vedd figyelembe a szoba színvilágát, s a többi bútor és kiegészítő stílusát is. Egy erdei mintás például a legtöbb környezetben nagyon jól mutat, ahogyan a pasztell árnyalatok is. Neked melyik tetszik? Az egyszínű változatok vagy a mintás kivitelek? 

Ajánlatok