accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Itt a lista! Hová lehet jelenleg utazni? Milyen feltételekkel?

utazomajom /

Összegyűjtöttük, hogy jelenleg mely országokba lehet beutazni ésszerű keretek között. A lista nem teljes, illetve az aktuális állapotot tükrözik (2021. január 18). Kiegészítenéd? Írj egy emailt az info@utazomajom.hu címre!

Maldív-szigetek

Érkezéskor be kell mutatni a 96 óránál nem régebbi negatív COVID-19 tesztet. Mivel a Maldív-szigeteken minden turista kis szigetekre vonul, így a fertőzés kockázata alacsony. Kapaszkodj: 9 napos álomutazás Maldív-szigeteken mindennel együtt 197.500 Ft-ért! Módosítható/lemondható!

St. Lucia

Érkezéskor be kell mutatni a 7 napnál nem régebbi negatív COVID-19 tesztet, illetve egy formanyomtatványt kell kitölteni érkezéskor. A tömegközlekedési eszközökön és középületekben maszkot kell viselni.

Egyiptom

72 óránál nem régebbi negatív COVID-19 teszt szükséges. Egyiptomban strandidő van és szabad a beutazás: egy hetes utazás 4 csillagos All Inclusive szállással 111.400 Ft-ért!

Dubai

Érkezéskor be kell mutatni a 96 óránál nem régebbi negatív COVID-19 tesztet, illetve a Dubai repülőtéren érkezéskor is el kell végeztetni egy újabb tesztet.

Botswana

Érkezéskor be kell mutatni a 72 óránál nem régebbi negatív COVID-19 tesztet. Ezen kívül két héten keresztül kapcsolatban kell lenni az egészségügyi hatóságokkal és ha az utas valamilyen tünetet érzékel, jelentenie kell. Egzotikus utazás: 10 nap Botswana , Afrika 223.700 Ft-ért szállással és Qatar repülővel!

Kuba

Érkezéskor negatív COVID-19 tesztet kell bemutatni. Pozitivitás esetében addig kell karanténba maradni, amíg nincs negatív teszt.

Mexikó

Nem szükséges teszt, nincs karanténkötelezettség sem, szabadon lehet beutazni. Álomnyaralás: 10 nap Cancún, Mexikó 212.950 Ft-ért! A szállás lemondható, a repjegy módosítható!

Izland

Izlandra érkezés előtt egy online űrlapot kell kitölteni. Érkezéskor a repülőtéren tesztelnek, majd 5 nap múlva ismét. A procedúra elég bonyolult, részletesen, magyarul ide kattintva érheted el a legfrissebb információkat.

Görögország

A repülőgéppel Görögországba érkezőknek – az eddig is kötelező PLF kitöltése mellett – a beutazástól számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet kell bemutatniuk. Az angol nyelvű vizsgálati eredményen fel kell tüntetni a letesztelt személy nevét, valamint személyazonosító igazolványának, vagy útlevelének a sorszámát. A bemutatott negatív teszt ellenére előfordulhat, hogy a repülőtéren gyorstesztet végeznek el az érkező utasokon. Az Egyesült Királyságból érkező összes utast gyorsteszt alá vetik. Akinek a gyorstesztje pozitív eredményt mutat, 14 napos hatóság által felügyelt otthoni karanténba kell vonulnia. Egy hetes nyaralás Görögországban, Skiathoson 59.950 Ft-ért!

Zanzibár

Nem szükséges teszt, nincs karanténkötelezettség sem, szabadon lehet beutazni. 9 nap Zanzibár feladható poggyásszal, szállással 203.750 Ft-ért! Lemondható/módosítható!

Dominika

Nem szükséges teszt, nincs karanténkötelezettség sem, szabadon lehet beutazni.

Horvátország

A határátlépésekor 48 óránál nem régebbi (negatív) PCR tesztet kell bemutatni. Kivételek: diplomaták, nemzetközi szervezetek tagjai, a nyomós családi vagy üzleti okból beutazók, a halaszthatatlan gyógykezelésre érkezők, a tranzit teherforgalomban résztvevők és a közlekedési személyzet tagjai. Szintén mentesülnek az egészségügyi dolgozók, a tanulók, a napi ingázók, a kiküldött munkavállalók, a Horvátország területén tranzitáló utasok – amennyiben Horvátországot a belépéstől számított legkésőbb 12 órán belül elhagyják.

Costa Rica

Nem szükséges teszt, nincs karanténkötelezettség sem, szabadon lehet beutazni. A világ egyik legjobb országa tárt karokkal vár: 11 nap Costa Rica 256.000 Ft!


Nem tervezel utazást? Utazz képekben, vásárold meg 2021 legjobb utazós naptárát 15% kedvezménnyel a “hello2021” kuponkóddal! A részletekért kattints ide: shop.utazomajom.hu

Ajánlatok