accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

5 varázslatos hely, ami olcsóbb, mint a Maldív-szigetek…

utazomajom /

…de legalább annyira szép!

A Maldív-szigetek az a desztináció, amelynek láttán az utazók 90 százalékának hevesebben ver a szíve. Igazi földi paradicsom: felfoghatatlan kék habokkal, selymesen simogató hófehér homokkal és édeni környezettel. Azoknak azonban, akik valami hasonlóan gyönyörű helyet keresnek (vagy akár még különlegesebbet), összeállítottuk a Top 5 legizgalmasabb fürdőhelyet, ami árban jóval barátságosabb, mint a Maldív-szigetek:

1. Fethiye, Törökország

Szinte hihetetlen, hogy szinte ki sem kell tennünk a lábunkat Európából, mégis olyan csodálatosan türkizkék tengerpartra bukkanhatunk, mint a törökországi Fethiye. Az Isztambultól alig másfél órányi repülőútra található tengerparti település már kevesebb, mint 50 ezer forintért elérhető számunkra is. Az Égei-tenger partján található település igazi török riviérai életérzést kínál az oda látogatóknak: finom homokos tengerpart, isteni ételek és magyar pénztárcának is megfelelő barátságos árak, a már jól megszokott, barátságos török vendégszeretettel. A még tökéletes időjárással bíró szeptemberben 3-4 csillagos szállodai szobák akár már alig 150 ezer forinttól foglalhatóak. Igazi eurázsiai ‘must have’!

Olcsóbb mint Maldív_Fethiye_170313

2. Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság azon célországok közé tartozik, amelyek igen megosztják a még csak utazást tervezőket. Bár a média időnként kevésbé jó képet fest az országról, aki egyszer odalátogatott, annak menthetetlenül elrabolja szívét ez hely. Mosolygós és végtelenül barátságos lakói, friss, édeni gyümölcsei, a világ végtelenül nyugodt egyszerűsége bárkit magával ragad. A képeslapszerű idilli táj és forró homokos part jellemzi a strandjait (Playa Grande, Playa Rincon, Cabarete). Ráadásul a tengerparti szállások és luxusbungallók sem szálltak el annyira az árakkal, mint a maldív-szigeteki társaik. Két hétnyi karib-tengeri álom, 3-4 csillagos szállodákban már közel 100 ezer forintért is elérhető, egy-egy jobb akció alkalmával pedig repülőjegy is található irányonként akár 60 ezer forintért is.

Olcsóbb mint Maldív_Dominika_170313

3. Cancún, Mexikó

A Yukatán-félszigeten található várost a modern és a régi idők kultúrája közötti kapuként szokás emlegetni. Cancún nem csupán hétmérföldes homokos partjáról, óriási luxusszállóiról, vagy épp a már jól ismert mexikói konyhájáról ismert, hanem az ide utazók könnyedén felfedezhetik a környék maja és azték romjait is. Kristálytiszta víz és izgalmas vízi sportok várják az ide látogatókat. A jó hír pedig, hogy a tengerparti szállások és a bungalók szintén hozzák a maldív életérzést, csak éppen töredék árért. Egy kéthetes nyaralás 3-4 csillagos szállodákban már 100 ezer forint körüli áron elérhető két fő részére.

Olcsóbb mint Maldív_Cancún_170313

4. Fülöp-szigetek

Nehéz lenne csak egyetlen strandot kiemelni Dél-Kelet Ázsia eme gyöngyszeméből, de az biztos, hogy az ázsiai paradicsomot felfedezni vágyók számára a Fülöp-szigetek igazi főnyeremény. Főként azoknak ajánljuk, akik először ismerkednének Ázsiával, hiszen a Fülöp-szigetek zömét jól kiépített infrastruktúra, óriási vendégszeretet, minden képzeletet felülmúló partok és hamisíthatatlan ázsiai színesség jellemzi. Ráadásul itt található a világ legszebbjének választott pink homokos part is (Grande Santa Cruz Island). Oda-vissza jegyek már akár 150 ezer forinttól kaphatóak, az étkezés pedig hihetetlen olcsón és változatosan kihozható.

Olcsóbb mint Maldív_Fülöpsz_170313

5. Kambodzsa

Túl az Angkor Wat templomegyüttesén Kambodzsa számos fantasztikus dolgot tartogat még az ide látogatóknak: a déli part érintetlen homokos strandjai, hajladozó pálmafái és a tömegmentes azúrkék víz bárkit könnyedén magával ragad. Természetesen a khmer építészet kiemelkedő csodáját, amelyet ma is a valaha volt legnagyobb vallási épületegyüttesének tartanak kötelező megtekinteni, de ha már kellően kigyönyörködtük magunkat a templomokban és a kor építészetét bemutató víztárolókban, vagy épp ellátogattunk a selyemfarmra, akkor nincs más hátra, mint élvezni a gondtalan lazulást a varázslatos partok egyikén (Koh Thmei, Koh Rong). Döbbenetes, de egyes bungallow-k két hétre két főnek már kevesebb, mint 25 ezer forintért is foglalhatóak!

Olcsóbb mint Maldív_Kambodzsa_170313

Jó utazást kívánunk!

Ajánlatok