accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Márciustól újraindítja Budapest-Párizs járatait az Air France

utazomajom /

Újból elérhetővé válnak az Air France Budapest és Párizs közt közlekedő járatai márciustól. Kezdetben heti háromszor, később naponta lesz lehetőség az utazásra. A légitársaság szigorú biztonsági intézkedésekkel, rugalmas módosítási és lemondási feltételekkel, valamint a korlátozásokhoz igazított hűségprogrammal garantálja a biztonságos és kényelmes utazás lehetőségét.

Az Air France 2021. március 2-án újra elindítja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Párizs-Charles de Gaulle repülőtér között közlekedő járatait. Kezdetben heti háromszor lehet majd utazni a két főváros közt, a tervek szerint viszont a hónap végére napi rendszerességgel járnak majd a gépek oda-vissza. A pontos, folyamatosan frissülő menetrendet természetesen érdemes az Air France weboldalán vagy applikációjában figyelemmel kísérni az esetleges változások miatt.

Biztonságos utazás és foglalás

Az Air France a koronavírus-krízis kitörése óta a lehető legszigorúbb egészségügyi intézkedéseket vezette be az repülőút minden szakaszánál, hogy mind az utasok, mind a személyzet számára a biztonságos utazás lehetőségét nyújtsa. Ezen, az Air France Protect név alatt egyesülő intézkedéseket az aktuális helyzet tükrében folyamatosan felülvizsgálják, szükség esetén pedig módosítják.

Mindezeken felül, hogy megkönnyítse az ügyfelek számára utazásaik tervezését, a légitársaság minden 2021. december 31-ig lefoglalt repülőjegyre ingyenes visszaváltási és változtatási lehetőséget kínál, az esetlegesen törölt járatokra szóló jegyek árát pedig megtéríti.

Különleges kedvezmények a Flying Blue tagoknak

A légitársaság a hűségprogramját is a megváltozott helyzethez igazítja, hiszen az utazási korlátozásk idején az ügyfelek nehezebben tudnak pontokat és kedvezményeket gyűjteni. A március és december közt lejáró Flying Blue tagságok automatikusan egy évvel meghosszabbodnak, a Flying Blue szint megőrzésén felül pedig az XP többletet is megtarthatják az ügyfelek.

Ajánlatok