accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Végre! Mától síelhetünk Budapesttől egy órányira található sípályán is

utazomajom /

Megmagyarázhatatlan okokból valamiért folyamatosan nyomon követem a Nagyvillám Sípálya webkameráit. Ismeretlenül szurkoltam az elmúlt pár hónapban, hogy essen végre kellő mennyiségű hó a nyitáshoz, vagy legalább legyen tartósan hideg a hóágyúzáshoz.

Idén egyszer már volt egy próbálkozás, de akkor sajnos a felmelegedés elolvasztotta a gyártott havat így nem sikerült a nyitás. Az elmúlt 12 évben nem volt arra példa, hogy február 8-ig kelljen várni az első csúszással. 2010-ben már november végén beindult a szezon a Visegrádi Sípályán, de a 12 év alatt mindössze 3 alkalommal kellett januárig várni a nyitással. Olyan enyhe idő viszont még sosem volt, hogy egészen februárig nem tette lehetővé a hó előállítását.

Ma viszont rendkívüli hírekre ébredtünk, este nyit az 1/A és bébi pálya! Szerdán és csütörtökön 17-21 óráig lesznek nyitva, péntektől nappal is! Holnap pedig egy újabb pályarészt is megnyitnak.

A felnőtt jegyár 6800 Ft és 8500 Ft között, míg a gyerek/diák 5200 Ft és 7500 Ft között mozog. Ide kattintva elérhető a teljes lista.

Ajánlatok