accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Még kényelmesebb lehet a kávézás, a teázás: a termoszbögre előnyei

utazomajom /

Gyakran kihívást jelent mindenki számára az, hogy a munkába vagy éppen a túrázásra vitt folyadék nagyon gyorsan kihűl vagy felmelegszik. Lehet az egy kis hűsítő a hosszú túra végén, vagy egy kávé, hogy beindítsuk a motort a munkaidő elején, de a hideg, téli napokon a tea sem maradhat ki.

Kényelmes használat és tárolás a termoszbögrék segítségével

A Termoszbolt.hu termoszbögre kínálatában megtalálhatjuk a számunkra is megfelelő kialakítást. Ez a kiegészítő még mindig újdonságnak számít, pedig igazán praktikus megoldást nyújt arra, hogy a közelünkben legyen egy kis meleg vagy hideg ital. Előnyük, hogy több órán keresztül képesek a kívánt hőmérsékleten tartani a folyadékot. Van olyan termoszbögre, ami kifejezetten hosszú hőtartási idővel rendelkezik: melegen 7 órán át, hidegen pedig 12 órán át tart, ezzel akár még hosszabb utakat vagy munkanapokat is ki lehet bírni.

A kávé, a tea vagy más ital mindig ideális hőmérsékletű marad, így a fogyasztásuk is kellemes lesz. A termoszbögrék egy- és kétkezes használatot is lehetővé tesznek. Vezetés közben, biciklizéskor is nyugodtan elővehetjük, ráadásul a kulacstartóban is kényelmesen elfér. Munka közben ott lehet az asztalon, bármikor előkaphatjuk, felpattintjuk a kupakot és már ihatunk is.

A termoszbögrék előnyei közé tartozik az is, hogy 100%-osan szivárgás mentesen zárnak. Ezért is hordozhatjuk őket nyugodtan a táskánkban, nem kell amiatt aggódni, hogy egy-egy zötyögős utazás során kiömlik belőle a kávé vagy a tea, ezzel elárasztva a többi felszerelést, papírt, ami a batyuban van.

A tisztításuk is egyszerűen megoldható, a legtöbbet mosógépbe is bele lehet rakni, de a leghatékonyabb módszer az, ha a festett testet például kézzel mossuk el. BPA-mentes anyagból készülnek, így nem fenyegeti a szervezetünket semmilyen káros anyag.

Többféle kialakítás közül lehet válogatni

Van olyan termoszbögre, ami kifejezetten az egykezes használatot részesíti előnyben. Ezeket túrázáshoz, utazáshoz vagy hosszú autózáshoz ajánlott választani. Ha valaki sokat ingázik a munkája során, akkor mindenképpen legyen kéznél egy minőségi termoszbögre, amiben a kávé lapul.

Olyannal is találkozhatunk, ami a klasszikus bögrék formáját, megjelenését hozza el. Ezt bevihetjük a munkahelyre, de ugyanúgy túrázás során is kényelmes a használata. Az alján csúszásmentes szilikonbetét található, ami megfelelő tapadást biztosít, hogy a véletlen kiömlés se jelentsen veszélyt a mindennapokban.

A legmodernebb technológia található meg bennük

Duplafalú vákuum szigetelt fal, amivel hosszú órákon keresztül lehet melegen vagy hidegen tartani az italokat. A kupakok kialakítása is változó, van, amelyiket egy gombbal lehet működtetni, hogy még a véletlen kioldástól, nyitástól se kelljen tartani. A formájuk is változó, találhatunk olyan termoszbögrét is, amit a legtöbb kávégép alá kényelmesen be lehet helyezni.

Ajánlatok