Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Meghirdették a világ egyik legjobb állását! Egy görög szigeten kell macskát simogatni és még fizetnek is érte!

2018. augusztus 11. szombat, 11:17 - lanymajom
Hírek

Szereted Görögországot és a macskákat? Ha a válaszod igen, akkor ez a neked való munka! Siess, augusztus végéig lehet jelentkezni.

Augusztus 5-én a Facebookon jelent meg a hirdetés, a God’s Little People Cat Rescue nevezetű szervezet oldalán. Az 55 cicát számláló állatmenhely Szírosz szigetén található, ahol a feladat a macskák ellátása és gondozása lesz.

A munkáért cserébe ingyen lakhatást biztosítanak egy tengerre néző, hangulatosan berendezett kertes házban, továbbá fizetést is adnak. Egy nap 4 órát kell dolgozni, így hatalmas összegre nem lehet számítani, de ki panaszkodna a fizetésre ha ingyen nyaralhat egy görög szigeten? Szabadidő is bőven lesz, így munka után felfedezheted a szigetet, élvezheted a görög ételeket és a stresszmentes mindennapokat.

A menhely egy nyugodt területen található, így annak érdemes jelentkezni, aki szereti a természeti környezetet, a nyugalmat és persze a macskákat. Elvárás még a jelentkezőtől, hogy tudjon autót vezetni, mivel előfordulhat, hogy el kell vinni az állatokat az állatorvoshoz.

A jelentkezéseket augusztus végéig fogadják az alábbi e-mail címen: joanbowell@yahoo.com. Fontos még megemlíteni azt is, hogy hosszú távra keresik a leendő macska segítőt, aki legalább fél évig tud maradni a szigeten. A munka október elején kezdődik egy 2-4 hetes próbaidővel, amikor csak szállást biztosítanak. Ha mindkét fél elégedett egymással, akkor november 1-től a lakhatás mellé már a fizetés is jár.


A cikk létrejöttét a GRÁNIT Bank támogatta.

Ha egy igazán jó utazós bankkártyát szeretnél, akkor olvasd el a cikkünket a Platinum kártyáról!

Talán ez is érdekelhet