Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Megnyílt a világ leghosszabb túraútvonala

2017. december 26. kedd, 18:36 - lanymajom
Kanada Hírek

A Kanadát átszelő, összesen 24.000 km hosszú túraútvonal végre nyitva áll a természetjárás iránt rajonók számára.

A Great Trail-nek nevezett turistaút jelenleg a világ leghosszabb túrája, ami az ország legérdekesebb helyszínein megy keresztül; a vadregényes természet, a tundra, a hatalmas fenyőerdők és a sarkvidéki tájak mellett megismerhetjük a helyiek életét is. A vidéki halászvárosok és kis települések mellett a nagyvárosokba is, például Halifaxba, Montrealba, Ottawaba és Torontoba is elvezet az út.

Az útvonal létrehozásának ötletével három kanadai állampolgár állt elő még 1992-ben és 25 évvel később meg is valósult az álmuk.

Az út során túrázásra, biciklizésre, lovaglásra, téli sportok űzésére és akár kajakozásra is lehetőség van. Sajnos az egészet komoly fizikai erőnlét nélkül egyszerre szinte lehetetlen teljesíteni, viszont a Kanadába látogatóknak érdemes egy kis szeletét kiválasztani a túrának. Ha utána szeretnél járni, hogy melyik lehet a legérdekesebb rész számodra, akkor az alábbi oldalt böngészd át:

https://thegreattrail.ca/explore-the-map/

A látogatóknak néhol óvatosnak kell lenniük, hiszen vannak olyan helyek, ahol autópálya mellett halad az ösvény.


Forrás: http://www.travelandleisure.com/attractions/canada-great-trail-worlds-longest

Borítókép: https://us-keepexploring.canada.travel/things-to-do/13-best-stops-along-great-trail

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?