accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Különleges görög szigetre indít járatokat a Ryanair nyáron

utazomajom /

Végre Budapestről is elérhetővé válik a különleges repülőtérrel rendelkező Szkiathosz a Ryanair kínálatában. Az előző években Bécsből akár tízezer forint körüli áron is foglalható volt bizonyos időpontokban, ezért mi is sok ajánlatot készítettünk a szigetre.

A Ryanair nyári menetrendjében június és szeptember között heti két alkalommal, hétfőn és pénteken indít járatokat Szkiathoszra. A menetrend lehetővé teszi, hogy pénteki indulással és hétfői érkezéssel az egész hétvégét a görög szigeten töltsük. Foglalni egyelőre még nem érdemes a magas árak miatt, néhány hét múlva viszont azonban már realizálódhatnak a jegyárak.

Ha szívesen néznéd az alacsonyan szálló repülőket akkor Skiathos a te szigeted!

Néhány hónapja adtunk hírt arról, hogy a szokásosnál is alacsonyabban közelítette meg a repülőteret a Wizz Air egyik járata, érdemes megnézni a videót.

A futópálya végénél minden egyes nap találunk repülőgép fanatikusokat, akik a le- és felszálló gépek kedvéért szüneteltetik egy kicsit a napozást és a görögországi nyaralást. A repülőtér táblákkal figyelmezteti a bámészkodókat, hogy legyenek óvatosak a felszálló gépek esetén, hiszen a hajtóműből kiáramló levegő nemcsak feldöntheti az embert, hanem különböző felcsapódó törmelékekkel, mint például kisebb nagyobb kövekkel is megsérthetik magukat.

Van egy hely a világon, ahol még festőibb környezetben tekinthetjük meg a leszálló gépeket, ez pedig Sint Marteen, ahol közvetlenül az óceánparton gyönyörködhetünk a fejünk felett áthúzó hatalmas repülőkben.

Ajánlatok