accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megoldások az autóval kapcsolatos zárproblémákra

utazomajom /

Egy gépjármű esetén nyilvánvalóan nagy a jelentősége annak, hogy milyen típusról, márkáról van szó, milyen idős, illetve milyen állapotban van. A legfontosabb azonban az, hogy funkcionálisan ne legyen gond vele.

Ami tönkremehet…

Ami el tud romlani, az előbb vagy utóbb el is fog. És gondoljunk csak bele abba, hogy egy autóban milyen sok dolog használódhat el az idők folyamán. Minél régebbi gyártmányról van szó, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy tönkremennek benne a különféle alkatrészek. A Metroman.hu kínálatából autós központi zárakat is beszerezhetünk, ha ezen a téren merültek fel gondjaink.

Lássuk, milyen megoldásokat kínálnak!

Ha a központi zárral van probléma

A centrálzárral kapcsolatban felmerülhet motorikus hiba. Ilyenkor válasszuk az 5 vezetékes központi zár motort szerelőkészlettel, ami lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan és egyszerűen orvosoljuk a problémát. Mivel kulcsfontosságú kérdés, hogy tudjuk nyitni és zárni az autót, nem érdemes késlekedni már akkor sem, amikor először tapasztaljuk azt, hogy nincs minden rendben ezen a téren.

Amennyiben nem csak egy zárral van gond, illetve ha már egyszer nekiláttunk a dolognak, mindjárt cserélnénk az összeset, akkor vehetünk 4 ajtós készletet is, amelyben 4 darab motort találunk a vezérlő elektronikával, a szerelékekkel, valamint kábelköteggel egyetemben. Az autóriasztóhoz és a vezérlőhöz tudjuk illeszteni ezt a típust.

Ha maga a vezérlő romlott el…

Előfordulhat, hogy nem a motorokkal van gond, hanem az irányítómodul ment tönkre. Ebben az esetben válasszunk egy távirányítós vezérlőkészletet, amelyhez mindjárt 2 darab távvezérlőt is kapunk. Ez kifejezetten hasznos, hiszen így mindig marad egy tartalékunk.

Az univerzális változat majdnem minden járműhöz megfelel, de ha biztosra szeretnénk menni, érdemes rákérdezni a konkrét típussal való kompatibilitásra az ügyfélszolgálatnál. Érdemes olyan vezérlőt választani, amely a csomagtérhez és az elektromos ablakokhoz is csatlakoztatható.

A csomagtérhez

Vásárolhatunk az autó csomagterét nyitó elektromágnest is. Ezzel egyetlen gombnyomással, a távirányító segítségével ki tudjuk nyitni a csomagtartót.

Ha extra biztonságra vágyunk

A jól működő zárak alapfeltételei annak, hogy biztonságban tudjuk az autónkat. Ám fokozhatjuk is a védelmet egy GSM hívó és távirányitó készlettel. Ez a mobiltelefonról indított ingyenes hívással képes nyitni vagy zárni a központi zárat, irányítani az ablakokat, illetve aktiválni a fűtést.

Ha az autóriasztóhoz csatlakoztatjuk, akkor a telefonunkra üzenetet küld és csenget egy esetleges riasztáskor. Így azonnal tudunk reagálni baj esetén, és nem szükséges minden riasztóhangra az ablakhoz szaladgálni, hogy nem a mi autónkat próbálják-e elkötni éppen.

Ajánlatok