accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megújul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, rég várt fejlesztés kerül bevezetésre!

utazomajom /

Elkezdődött a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér felújítása. Néhány hete kicserélték a régi utastájékoztató kijelzőket modern, 21. századi hatalmas ledfalakra, illetve a sorállást segítő kordonok is kihelyezésre kerültek.

Halaszthatatlan feladat az illemhelyen rendbetétele. Jó hír, hogy hamarosan megnő a mosdók kapacitása is a 2B terminálon. A Budapest Airport ígérete szerint még a nyaralási szezon előtt elkészülnek a felújított és kibővített mosdók, valamint ezentúl ivókutak is várják majd a terminál utasait.

A felújítások és bővítések igen indokoltak, hiszen évről évre egyre több, járatonként akár 350 személyes repülőgép érkezik a terminálra, valamint a teljes induló utasforgalom is fokozatosan növekszik, amely által az igények, és a várakozási idő is nő.

Az utasok visszajelzései alapján a Budapest Airport teljes minőségi vizsgálatot tartott, amely által kidolgoztak egy javítási menetrendet. Ennek során lecserélik a megrongált berendezést, mint a szappantartók, papírtartók; új, automata szenzoros csaptelepeket helyeznek fel, valamint a légtechnikai rendszereket is felújítják.

A fent említett felújításokon felül az elkövetkezendő években még több beruházás várható, amely által az utasok gyorsabb és kényelmesebb utazását szeretnék biztosítani. Mindezt az összesen 6,5 milliárd forintos bud:plus program teszi lehetővé.

Ajánlatok