accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Szlovéniában egy síbérlettel minden sípályát használhatsz az országban!

utazomajom /

Szlovénia síterepei talán kisebbek más európai helyekhez képest, azonban a varázslatos erdei környezetben szerzett téli élmények biztosan felejthetetlennek ígérkeznek. De miért érdemes itt telelni? Íme hét érv, amiért Szlovéniát válaszd a téli kikapcsolódáshoz!

1. Rövid távolságok, fantasztikus élmények és családbarát síközpontok

Szlovénia egyik varázsa az, hogy a síközpontok közötti távolságok kicsik, így rövid időn belül akár több helyszínt is bebarangolhatsz. A pályák jól karbantartottak, kezdők és haladó síelőknek egyaránt ajánlottak. Bármelyik síközpontod is választod, egy biztos: családbarát létesítményekre és gyönyörű kilátásra sehol sem lehet panasz.

2. Ski Pass Slovenia: megoldás minden terepre

Ha nehezen tudod eldönteni, hogy melyik szlovén síközpontot válaszd, vagy egyszerűen csak szeretnél lecsúszni több pályán, akkor a kombinált síbérlet tökéletes megoldás lehet a számodra. Vásárolj családi vagy egyéni síbérletet, szezonális vagy akár többnapos változatot, és használd Szlovénia minden szlovén pályáján!

3. Téli örömök – síléccel vagy anélkül

Ha nem síelsz, az sem jelenti azt, hogy unatkoznál Szlovéniában. Hódítsd meg a lejtőket szánkón napközben vagy akár éjszaka is! Fedezd fel a hófödte téli tájat túrabakancsban vagy hótalpakon! A sípályák körüli erdők és túraösvények fehéren még varázslatosabbak, síléc nélkül is!

1. A sípályák teljes hossza: kb. 230 km hosszú, ebből 85 km a kék, 114 km a  piros és 27 km a fekete pálya hossza.
2. Több mint 10 nagy síközpont és több mint 30 kisebb síterep található Szlovéniában.
3. Legnagyobb síközpont Mariborsko Pohorje Hills (41,5 km hosszú sípálya).
4. 15 aktív síiskola működik profi oktatókkal
5. 6 helyszín a nagy nemzetközi téli sportversenyek számára.

4. Nincs kifogás: az eszköz és a tudás garantált

Hiányzik a megfelelő sífelszerelésed? Nem tudsz, de szeretnél megtanulni síelni? Ne aggódj, a legtöbb szlovén síközpont javító- és kölcsönzőhellyel egyaránt rendelkezik. Ha pedig az első lépéseket tennéd meg a téli sportok világában, csoportos és egyéni órák keretében a legjobb sí- és snowboard oktatóktól tanulhatsz. A gyerekek részére mindez ráadásul külön pályákon biztosított!

5. Remek spa- és wellness központok

Kényeztesd a testedet a nap végén egy közeli wellness vagy spaközpontokban, hogy másnap frissen kezdhesd az új napot. Sok helyen már a pályaszállásokon is élvezheted a wellness kezeléseket, de a legtöbb spa maximum egy óra autózással mindenhonnan elérhető.

6. Helyi finomságok minden szünetre

A síközpontok számos kulináris fogással várják a vendégeket, de keress fel bátran olyan helyeket is, ahol a házi ételek illata már az ajtóban fogad. Ehhez keresd azokat a minősági tanúsítvánnyal rendelkező éttermeket, amelyek helyi alapanyagokkal és helyi szállítókkal dolgoznak.

7. Fedezd fel a környéket is!

Egy esti séta Szlovénia történelmi városaiban varázslatos élményt tud nyújtani, különösen az adventi időszakban. Ismerd meg a Szlovéniát, merülj el a jelenben és a múltban egyszerre, kapcsolódj ki télen is a szomszédban!

Ajánlatok