accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Melyik a legjobb napelemes lámpa?

utazomajom /

Szeretnél beszerezni egy napelemes lámpát, de elvesztél a kínálat sokaságában? Mai cikkünkben felvázoljuk neked a lehetőségeket, illetve azt, hogy milyen esetben mely lehetőségek közül érdemes válogatni. Ha érdekel a téma, akkor mindenképpen tarts velünk!

Fontos a minőség

Természetesen első és legfontosabb szabály, hogy a minőségi darabok közül válogass. Hogyha nem szeretnéd sűrűn cserélgetni a szolárlámpáidat, és hosszú évekre tervezel előre, akkor érdemes egy kicsit nagyobb beruházást végrehajtani az elején. Hidd el, mindenképpen meg fogja érni, és sokkal kényelmesebb lesz így, mintha folyton tönkremennének a fényforrásaid. 

Ha ezt a módszert követed, akkor egy csomó felesleges idegeskedéstől megkímélheted magad. Pont ilyen darabot keresel? A Deconline.hu prémium napelemes kerti lámpa felhozatalában csak a legmagasabb minőségű termékekkel fogsz találkozni.

Ezután az összeszerelés nehézségére sem árt figyelmet fordítani. Ha nem vagy egy barkácsolós típus, akkor célszerű lehet olyan darabokat választani, amelyeket bárki könnyen össze tud rakni. 

De hogyha szívesen bíbelődsz ilyen típusú munkálatokkal, akkor belevetheted magad a bonyolultabb típusok világába is. A döntés csak rajtad áll, hogy melyik passzol jobban hozzád.

Az elérhető kialakítások

Először többnyire te is a klasszikus, álló napelemes lámpákkal fogsz találkozni, hiszen ebből van a legnagyobb kínálat. A legtöbb ilyen fényforrás hidegfehér színhőmérséklettel rendelkezik, de persze melegfehéret is találhatsz belőlük. 

Az összeszerelése sem vesz túl sok időt igénybe, így ettől a művelettől abszolút nem kell tartanod. Robosztus kialakításuk van, így tökéletesen ellenállnak majd mindenféle időjárási viszontagságnak. Így nem kell, azon aggódnod, hogy hamar tönkremennek majd a lámpáid.

Hogyha letérnél erről a vonalról, akkor választhatod a süllyeszthető változatokat is. Ezek igazából semmilyen összeszerelést nem igényelnek, csupán annyi dolgod van velük, hogy leszúrod őket a földbe. 

A fény erősségével ebben az esetben sem lesz gondod, hiszen megfelelő minőségű világítást fognak nyújtani. A tuják, vagy a buxusok fényáradatba bocsátásához ez a tökéletes napelemes lámpa.

Merészebb kialakítások

Beszerezhetsz olyan szolárlámpát is, amely lánghatást imitál. Ez egy nagyon megnyerő, kellemes fényjátékot tud generálni számodra. Így ha érdekelnek a különlegesebb fényhatások, akkor érdemes lehet elgondolkodnod egy ilyen darabon. Sötétedéskor automatikusan bekapcsol, a látvány pedig minden pillanatban magáért beszél.

Ha pedig a falra szeretnél világítást, azt is megteheted napelemes formában. Összeszerelést tekintve annyi teendőd van, hogy fel kell fúrni a falra a lámpatestet. Rendkívül hangulatos fényt tud nyújtani, így ezzel sem fogsz mellélőni. 

A címben feltett kérdésre természetesen nincs egyértelmű válasz, hiszen mindenkinek mások az igényei, és az elképzelései a világításokat illetően. Nézz körül te is a lehetőségek között, és találd meg azt, amelyiket a legjobbnak gondolod!

Ajánlatok