accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miben segíthet egy online marketing ügynökség a vállalkozásodnak?

utazomajom /

A legtöbb vállalkozás számára egyre nagyobb jelentőséggel bír a digitális jelenlét és a marketing stratégiák alkalmazása. Az online marketing ügynökségek szakértők segítségét nyújtják a vállalkozásodnak abban, hogy a termékeiddel vagy a szolgálatatásaiddal hatékonyan tudj megjelenni az interneten.

Szakértőkkel vagy egyedül vágj bele a digitális marketingbe?

Napjainkban természetes, hogy egy vállalkozásnak van honlapja vagy valamilyen közösségi média oldala, így ezzel már nem lehet kitűnni a versenytársak közül. Ennél speciálisabb megoldásokra van szüksége a cégednek, hogy a termékeid vagy szolgáltatásaid a célközönség fókuszába kerüljenek. Hacsak nem vagy digitális marketing szakértő, akkor jól jön egy profi csapat, aki segít neked mindebben, neked pedig csak a vállalkozásod fő tevékenységével kell foglalkoznod.

A 7Blog full-stack online marketing ügynökség, mely elsősorban a hazai középvállalkozásokat és a nemzetközi SMB ügyfeleket szolgálja ki, megbízható partner lesz a digitális marketing kicsit sem egyszerű világában. Szolgáltatásaik a digitális marketing minden területét lefedik, legyen szó akár performance marketingről, szövegírásról, videógyártásról, marketing automatizációról vagy szoftverfejlesztésről.

Miért érdemes a 7Digits marketing ügynökséggel együtt dolgozni?

  • A cég szakértő csapata nagy tapasztalattal és professzionális tudással rendelkezik a digitális marketing minden területén. Megbízható partnerként olyan megoldásokat hoznak létre, amelyek illeszkednek a vállalkozásod egyedi igényeihez.
  • Bevált koncepciójuk, hogy az ügyfelekkel együttműködve tervezik meg a marketing stratégiákat, ezáltal figyelembe veszik a vállalkozásod tevékenységi területeit, céljait, célközönségét.
  • Folyamatosan mérik az eredményeket, a kampányok hatékonyságát. Ez lehetővé teszi a legoptimálisabb megoldások kialakítását, a stratégia finomhangolását például egy hirdetési kampány vagy egy weboldal optimalizáció esetében.
  • A digitális marketing területén teljes körű lefedettséggel dolgoznak, a tartalommarketingtől, a közösségi média kezelésen és a SEO optimalizáción át a webshop készítésig a szolgáltatásaik mindenre kiterjednek.

Miben jöhet jól még a segítség?

  • A videós tartalomgyártáshoz profi stúdióra, hozzáértő stábra, és csúcskategóriás eszközökre van szükség. Ezeket nyilván felesleges lenne beszerezned, érdemes inkább szakemberekre bízni a feladatot.
  • A PPC hirdetés kampányok költései úgy is megvalósulhatnak, hogy nem jutnak el a megfelelő célközönséghez a hirdetéseid. A PPC marketing szakemberek sok ezer hirdetést teszteltek, és tudják, mi működik az egyes piacokon. Az általuk végzett adatelemzésnek köszönhetően nincsenek felesleges költések.

Az online marketing ügynökségek a szakértelem, a kreativitás, az eredményorientáltság által maximalizálják céged digitális marketing tevékenységeinek hatását, ami növeli az üzleti tevékenységed eredményességét.

Ajánlatok