accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért ideális a zárószalagos kartondoboz?

utazomajom /

Általában az adminisztrációval foglalkozó helyeken mindig történik valami. A lehető legváratlanabb helyzetekben és időpontokban kell általában gyorsan és hatékonyan kitalálni valamit, hogy a kapott utasításoknak megfelelően lehessen megoldani a feladatokat. És persze az sem mellékes, hogy milyen költségekkel érik el az adott eredményeket.

Ha egyszer valaki rátalál egy olyan hasznos segítőre, amellyel gyerekjáték és nagyon gyors is a munka, akkor ahhoz garantáltan igazán hosszú ideig fog ragaszkodni.

Ha egyszer már jól bevált

Aki egyszer dolgozott már a cadmas.hu-nál kapható Progress zárószalagos kartondobozokkal, az általában mindig ragaszkodni fog a használatukhoz és állandóan tart raktáron belőlük. Ezek a háromrétegű, mikrohullám kartonból készített, nagyon strapabíró borítékféleségek szerencsére többféle méretben is beszerezhetők. Így ha például különféle méretű – főleg laposabb – termékeket vagy információs és reklámanyagokat kell egyszerre nagyon sok címzetthez eljuttatni, mondjuk egy kampányban, akkor ha van kéznél pár méret ezekből a ragasztócsíkkal ellátott praktikus csomagolóanyagokból, máris sokkal egyszerűbb lesz a kivitelezés.

Imponálóan stabil és strapabíró csomagolóanyag

A hullámkarton csomagolóanyagokra mindig is jellemző volt, hogy nagyon erős védelmet adnak a beléjük csomagolt dolgoknak. Ez a Progress zárószalagos kartondobozok esetében azt jelenti, hogy a laposabb kiadványok a címzetthez való hosszabb-rövidebb utazásuk során nagy valószínűséggel épségben vészelik át a viszontagságokat és a kibontásukkor ugyanolyanok lesznek, mint akkor, amikor belehelyezték a megfelelő méretű csomagolóanyagba. Hiszen a hullámkarton, ez a remek találmány már idősebb száz évnél is.

Ha előtted van a Hortobágy ékességének, a Kilenclyukú hídnak a képe, akkor könnyen megértheted, hogyan is működik a hullámkarton rendszer. Középen van az íves rész, amely a terheket viseli és osztja el azokat, és ezen réteg alatt és felett pedig a stabil tartórészek, azaz a hullámkartonból szemmel látható héjak találhatók. Ugye milyen egyszerű és nagyszerű?

Hatékony és gyors munkát tesz lehetővé

Amellett, hogy nagyon megbízhatóan óvja ez a csomagolóanyag a bele csomagolt dolgokat, még a munka is rendkívül egyszerű és tiszta vele. Nem kell hozzá külön ragasztóanyagokkal és ollóval bíbelődni, csak a termékre van szüksége a vele dolgozóknak. Mivel minden, különböző méretű boríték tetejét ellátták ragasztócsíkkal, még a nagyon nagy mennyiségű küldemény csomagolása is imponálóan egyszerűen, tisztán és hatékonyan elvégezhető. Csak le kell húzni a felső ragasztócsíkot, bele kell tenni a postázandó dolgot a borítékba, majd jöhet a lezárás egy mozdulattal. Nem kell aggódni a ragasztó csepegése miatt, és még az olló sem keveredik el állandóan. Ha hatékony és biztonságos csomagolásra van szükséged, válaszd ezeket a termékeket!

Ajánlatok