accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért kell mindenkinek legalább egy fehér cipő? Most eláruljuk!

utazomajom /

Bár az igaz, hogy a legtöbbben ódzkodnak tőle, mégis sokak gardróbjában lapul legalább egy fehér cipő, amit aztán végül csak nagyon ritkán viselünk. Mindegy, hogy tavasz, nyár vagy éppen ősz, egy ilyen lábbeli mindig remek választás, hiszen jól kombinálható alapdarab, ami bár könnyen koszolódik, nem annyira nehéz kitisztítani, mint amilyennek elsőre tűnik. A fehér cipő egy igazi jolly joker, hiszen szoknyával, nadrággal, elegáns és sportos öltözékkel egyaránt jól mutat.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért van rá szükség és mikor érdemes azt viselni.

Sportos és casual szettek előtérben

A Borgo.hu fehér női cipői olyan darabok, amiket sokan nézegetnek, majd csak páran döntenek úgy, hogy megrendelik, hiszen félnek attól, hogyan fogják azt megfelelően tisztítani. Esős időben tény, hogy nem a legjobb megoldás, de tavasszal és nyáron garantáltan jól jön egy időtálló fehér modell, amit tulajdonképpen bármilyen alkalomra elővehetünk. A kapszulagardrób egyik legfontosabb eleme tehát egy fehér kivitel, ami szinte minden öltözékhez passzol.

Az univerzális lábbeli nagy előnye továbbá, hogy kényelmes, így egész napos viseletre alkalmas. Választhatjuk olyan randevúra, ahol nem tudjuk, mire számítsunk, így tulajdonképpen minden eshetőségre fel leszünk készülve. A fehér cipő egész évben viselhető, évszaktól függetlenül, amihez csak egy csinos ruhára van szükség, hogy elegánsak lehessünk. Jó választás persze egy leggings, esetleg farmer és póló kombináció mellé egyaránt.

Miért és mikor jó egy fehér sneaker?

A sneakerek egyik legnagyobb előnye, hogy rugalmas a kialakításuk, memóriahabos a belsejük, ezáltal bármilyen alkalommal megállják a helyüket. Kényelmesek, jól passzolnak a láb formájához, így tulajdonképpen talpbetétre sincs szükség hozzájuk. Ezenfelül ott van a kopásálló gumitalp, ami még a csúszósabb talajon is elősegíti a balesetmentes mozgást. Télen kifejezetten jó megoldás lehet, hiszen gyakran fagyos a talaj.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy jó hatással van az összképre, hiszen könnyedén megtör bármilyen szigorú eleganciát. Nőként gyakran viselünk szoknyát a nyári időszakban, amihez nem biztos, hogy azonnal egy magas sarkút szeretnénk felvenni. Jó kompromisszum egy fehér sneaker, ami új szintre emeli a városi szettet. Tökéletes választás továbbá lezser vásárlós outfitekhez, ehhez kapjunk fel hozzá egy farmert és egy komfortos pólót, és már mehetünk is.

Csinos ruhához sportos cipő?

Ha megnézzük a nagy divatgurukat, sztárokat és hírességeket, akkor láthatjuk, hogy ma már teljesen elfogadott, ha valaki csinos ruhához egy sportos cipőt vesz fel. A fehér sneaker tehát nemcsak egy sportos viselettel mutat remekül, hiszen kifejezetten jól illik egy elegáns összeállításhoz egyaránt. A nőies összhatást jól feldobhatjuk vele, nem beszélve arról, hogy így nem kell aggódnunk akkor sem, ha végül egész napra a városban ragadunk. Garantáltan bírni fogjuk a strapát.

Ajánlatok