accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért van szükség multivitaminokra?

utazomajom /

Az egészségtudatos emberek életében mindig is fontos volt az immunrendszer erősítése, viszont a mostani pandémiás időszakban mindenkinek kiemelt figyelmet kellene fordítania rá. Hiszen az immunrendszer a mi “védőpajzsunk”, ami megvéd a betegségektől, és elpusztítja a szervezetbe bejutott kórokozókat. A támogatására pedig az egyik legjobb mód a multivitaminok fogyasztása.

A táplálkozás önmagában nem elég?

Kisgyermekként mindannyiunkba azt sulykolták a felnőttek, hogy azért kell megenni a sok zöldséget és gyümölcsöt, mert abban vannak a vitaminok. Egykor ez valóban igaz is volt, de amióta az emberek nagy része nem otthon termeszti őket, hanem boltban vásárolja meg a messzi tájakról behozott, gázok által érlelt terményeket, ez már nem feltétlenül fedi a valóságot.

Az importált zöldségek és gyümölcsök tápanyagtartalma jóval kevesebb, mint az otthoni kis konyhakertben érlelteké. A hazai termékek egy fokkal jobbak ugyan, de már ezeknek sincs olyan magas vitamintartalmuk, hogy csak belőlük fedezni lehessen a test teljes szükségletét.

Napi több kiló zöldséget és gyümölcsöt pedig igen kevesen fogyasztanak, így a vitaminpótlás tulajdonképpen mindenki számára ajánlott.

Mit tud egy multivitamin komplex?

Vitaminkészítményeket ugyan lehet kapni külön-külön is, de ezeket csak akkor ajánlott így szedni, ha bizonyított (például laborvizsgálat által), hogy csak egy-egy vitaminból van hiány a szervezetedben.

Egyébként pedig sokkal célszerűbb a komplex multivitaminokat választani, hiszen itt egy adagban benne van minden fontos vitamin és ásványi anyag, amire a testednek szüksége van. Ezt pedig sokkal egyszerűbb és komfortosabb bevenni, mint egy maréknyi különálló tablettát.

A Yobogu multivitaminkészítménye tartalmazza az összes nélkülözhetetlen vitamint, emellett vas, sörélesztő, cink, jód és rutin is található benne. Egészséges étrenddel kombinálva pedig teljesen feltöltheted szervezeted vitaminraktárait, így a mindennapjaid is egészségesebben és energikusabban telnek majd!

Mi történik, ha elkezdesz multivitamint fogyasztani?

Egy megfelelően összeállított készítmény számos ponton befolyásolja a szervezetedet: a B-vitaminok például szebbé teszik a bőrt, a hajat, és erősítik a körmöket; a C-vitamin ellenállóbbá tesz a betegségekkel szemben, a D-vitamin pedig erősíti a csontokat.

Mindemellett sokkal frissebbnek érzed majd magad, kevésbé leszel fáradékony, és az idegrendszeredre, valamint az emésztésedre is jótékony hatással van.

Egyszóval az egész testben okoz olyan pozitív változásokat, melyekkel összességében sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben. Több energiád marad a nap végére, és komolyabb megbetegedés nélkül vészelheted át az influenzaszezont. Persze a vitaminfogyasztás mellett is ugyanúgy szükség van a rendszeres testmozgásra és a kiegyensúlyozott étrendre – e három ugyanis az egészség és a fittség titka!

Ajánlatok