accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Milyen ékszereket adjunk ajándékba?

utazomajom /

Kétségtelen, hogy ékszert ajándékozni egy nagyon kedves szokás, ráadásul mindenki örül egy újabb darabnak. Az ékszer kifejezi azt, hogy gondoltunk a másikra, sokat válogattunk, hogy egy hozzá illő darabot vásároljuk, ráadásul nem csupán eszmei, de valós értéke is van. Persze ahhoz, hogy valóban örömet okozzunk vele, több mindenre is oda kell figyelni, ezek pedig nem mások, mint a megajándékozott ízlése, az ékszer típusa, na és természetesen az értéke.

Az ékszer típusa nagyon fontos!

Vannak bizonyos ékszerek, amiket nyugodt szívvel megvásárolhatunk, gyakorlatilag 100%-os eséllyel örülni fognak neki. Az Órashop.hu karkötői közül választhatunk szíveset, gyöngyökkel díszítettet, de egyes márkák modelljeire bármilyen figurát rá lehet tenni utólag is.

A karkötő tehát egy igazán tökéletes ajándék bármelyik korosztály számára nyugodtan megvásárolható. A szívet ábrázoló modellek segítségével ráadásul a szeretetedet vagy a szerelmedet is kifejezheted, még nagyobb boldogságot okozva ezzel.

A fülbevalóval érdemes csínján bánni!

Tudni kell azt, hogy az arcforma döntően meghatározza azt, hogy milyen fülbevaló illik valakihez. Attól függően, hogy szívalakú, kerek, ovális, hosszúkás vagy négyzetes arca van valakinek, más-más modellek illenek hozzá. Ez az ékszer ugyanis optikai hatást nyújt, így képes keskenyíteni, hosszítani vagy éppen szélesíteni az arcot. Azonban, ha az ünnepelt szeret fülbevalót hordani, akkor csak figyeld meg azt, hogy milyen modelleket preferál, és válassz egy olyan típusút, ez biztosan telitalálat lesz!

Nyakláncok, brossok

A nyaklánc is megfelelő ajándék lehet, főleg, ha azt látod, hogy az ünnepelt szívesen visel ilyen ékszert. Ez is egy remek ötlet, hiszen medálként vagy alapdíszítésnek itt is tudsz különféle formákat, figurákat választani. Brossot azonban csak olyan embernek vegyél, akin látsz ilyen ékszert, ugyanis napjainkban már nem annyira elterjedt a használata.

A gyűrűvel kifejezetten vigyázni kell!

A gyűrű egy plusz jelentéssel bír, ami nem más, mint a házasság ígérete. Ezért, ha még nem kérted meg a kedvesed kezét, és ezt ezen alkalommal sem tervezed, akkor semmiképpen ne vásárolj neki gyűrűt, hiszen könnyen félreértés lehet belőle. Ha azonban a feleségedről vagy a jegyesedről van szó, akkor minden további nélkül beújíthatsz neki egy mutatós darabot.

Beszéljünk az ajándék értékéről is!

Nem mindegy, hogy kinek vásárolod az adott ékszert, ahogy az sem, hogy milyen apropóból. Egy kapcsolat elején vagy egy távoli ismerős számára nem ajánlott drága ékszert ajándékozni, ezzel ugyanis kellemetlen szituációba hozhatod a megajándékozottat. Ha az ajándékozás kölcsönös, például karácsony alkalmával, akkor is oda kell figyelni arra, hogy értékben körülbelül azonos legyen az ajándékok értéke, más esetben ugyanis a másik kínosan érezheti magát, akár sokkal drágább, akár pedig sokkal olcsóbb ajándékkal készült.

Ékszert adni ajándékba remek ötlet, annak érdekében, hogy valóban örömet okozzon, fogadd meg tanácsainkat, így biztosan boldoggá teszed az ünnepeltet.

Ajánlatok