accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Minőségi napelemes rendszerek: ezt kell tudnod róluk!

utazomajom /

Napjainkban a fotovoltaikus energia a megújuló energiaforrások egyik legfontosabb eleme. Nem véletlen, hiszen egyre több területen fordulnak elő, ezáltal egyre nagyobb az igény rájuk, a gyártóknak nem árt ehhez alkalmazkodni.

A cégeknek megbízható minőségű, és persze változatos termékkínálattal kell előrukkolniuk, hogy az igényekkel lépést tudjanak tartani. A manapság kapható minőségi napelemes rendszerek ezt megadják a felhasználók számára.

Ebben a cikkben ezekről a rendszerekről lesz szó, kitérünk mindenre, amit tudni érdemes róluk.

Milyen megoldások léteznek?

Az Elektrikstore.hu napelemes rendszerekhez szükséges eszközeinek köszönhetően korszerű technológiával valósíthatjuk meg mindazt, amire az ingatlan körül szükség lehet. Vannak gyártók, amelyek igen következetesek az energiatermelésben, ezáltal az innovatív megoldásokra alapoznak, amivel megfelelnek minden követelménynek, ráadásul nagymértékben növelik a napelemes rendszerek hatékonyságát.

A Weidmüller gyártó esetében szót kell ejteni a fotovoltaikus modulok csatlakozódobozáról, amik lehetővé teszik, hogy a feldolgozás teljesen automatikussá váljon. Nem beszélve arról, hogy ez a megoldás gyorsítja a modulok tervezését és gyártását, ami az előállítási költségek optimalizálásához vezet.

A napelemes rendszerekhez elengedhetetlen előhuzalozott generátor-összekötő dobozok igen széles választékban kaphatóak, hiszen több típusuk is van. Az viszont mindegyik kapcsán azonos, hogy ezeket 1000 VDC rendszerekhez gyártják, ezáltal tökéletes túlfeszültségvédelmet tartalmaznak. Az eszközbe került a teljesítményre irányuló felügyelet lehetősége, amely biztosítja a rendszer számára a maximális működést.

Miért a Weidmüller a legjobb választás?

A gyártó már több mint 160 éve készít különféle villamossági eszközöket. A nevüket szinte mindenki ismeri, tudni róluk, hogy milyen minőségben, milyen szakértelemmel készítenek az energetikai ipar területére szánt kellékeket. A cég több mint 80 országban van jelen, nem véletlen, hogy folyamatosan azon vannak, hogy mindig a legjobb megoldásokkal támogassák a felhasználókat.

A Weidmüller tökéletesen kihasználja a globális lehetőségeit, nem csoda tehát az sem, hogy szinte az egész világon, mindenhol vannak kapcsolatai. Több partnerrel és intézettel dolgoznak együtt, így az általuk piacra dobott eszközök tökéletesen alkalmasak a mindennapi használatra.

A napelemes rendszerekhez szükséges eszközök

Ott van például az Industry 4.0 rugalmas, kiválóan testre szabott önvezérlő termelőegység. A termelőegységet remekül ki lehet használni, hiszen a Weidmüller úttörőnek számít ezen a területen. A túlfeszültség-levezető szolár rendszerekhez készült, de akadnak MC4-es csatlakozók, illetve ne feledkezzünk meg a generátor-összekötő dobozokról sem. Mindegyik remek lehetőséget ad a napelemes rendszerek által nyújtott előnyök teljes kihasználására.

Ajánlatok