accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egész évben működő aquapark nyílik a horvát Sibenikben!

utazomajom /

Június elején új attrakcióval gazdagodik a horvátországi Šibenik: az Amadria Park Šibenik változatos élményelemekkel és fedett, fűtött területtel nyit újra. A létesítmény időjárási körülményektől függetlenül, egész évben üzemel a Sibenik aquapark.

Az újranyitó aquapark vonzó programlehetőséget kínál majd a családosoknak és minden vízi élményeket szerető és kereső érdeklődőknek. Közvetlenül a tengerparton található, átjárással az Amadria Park Šibenik szállodáiba. A hotel vendégei akár egyetlen köntösben is átsétálhatnak, és minden évszakban élvezhetik az aquapark szolgáltatásait. A létesítmény külsős vendég számára is  elérhető.

Sibenik aquapark
Sibenik aquapark

Izgalmas élményelemek minden korosztálynak

A sokoldalú komplexum 36 000 négyzetméteren kínál változatos időtöltést, egyszerre 4000 vendéget képes fogadni. A tartalom fejlesztésében és kidolgozásában a világ legjobb szakemberei vettek részt. Olyan hely kialakítása volt a cél, ahol a család minden tagja kiválóan szórakozhat kortól függetlenül. Mint a tulajdonosok fogalmaznak, szeretnék, ha mindenki életre szóló emlékekkel hagyná el az aquaparkot. Ezt egyebek mellett vízicsúszdák összesen 820 méter hosszúságban, hullámmedence, pezsgőfürdők, gyermekmedencék, wellness és fitnesz klub, három tematikus étterem, bárok, játszóterek és üzletek szolgálják. Több mint 300 különböző játékelem áll rendelkezésre gyerekek számára (locsolók, szökőkutak, vízesések és beltéri játszószobák stb.). Itt található a régió leghosszabb mesterséges folyója is, ami igazi kuriózumnak számít majd (Lazy River, 610 méter). Létesítményszerte fokozott figyelmet kap a biztonság, az aquaparkban összesen száz alkalmazott dolgozik.

Autóval elérhető titkos horvátországi strandok >>>

Egész évben nyitva a Sibenik Aquapark

A komplexum a tervek szerint az év minden napján nyitva tart. Az egész napos jegy ára felnőtteknek 35 euró lesz, míg a gyerekeknek 17,5 euró vagy 25 euró. Sajátossága, hogy egy szállodai komplexum részeként épült fel, ezáltal a vendéglátás és kiszolgálás terén is a szállodai színvonalat tartja. Többek között ez is megkülönbözteti a többi nyilvános aquaparktól. A régióban ráadásul ez az egyetlen olyan vizes létesítmény, amely szállodai elhelyezést is tud nyújtani, mindezt közvetlenül a tengerparton. Megálmodói kifejezetten büszkék a luxus wellness klubra, amelyet elsősorban az anyukák számára hoztak létre, a szolgáltatások többége az ő regenerálódásukat, feltöltődésüket szolgálja.

Sibenik aquapark
Sibenik aquapark

Hiánypótló vonzerő

A Sibenik aquapark a szórakoztató létesítmények építésében világelső kanadai WhiteWater cég projektje, amely olyan világmárkáknak is dolgozott már, mint a Disney vagy a Legoland. A beruházás összértéke 21 millió euró, az új attrakció révén nemcsak a hotel, de az egész város is új vonzerőt kap, és színesebbé válik a desztináció imázsa. A beruházás jól illeszkedik az ország és a város turisztikai stratégiájába is, hiszen mindenütt kiemelt cél a szezonalitás csökkentése. A komplexum komoly vonzerőt képvisel majd, és hiánypótló módon egészíti ki az elsősorban a tengerparti lehetőségekre és a város adottságaira épülő turisztikai kínálatot.