accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mire készüljünk, ha gyerekkel utazunk az Emirates járatán?

utazomajom /

Hamarosan családok ezrei indulnak el a megérdemelt nyári vakációra. Az Emirates felkészült a gyermekekkel utazók fogadására a fedélzeten és a földön egyaránt. A légitársaság most összegyűjtötte a szolgáltatásait, amelyek segítik a szülőket az utazás során.

Kényelem és biztonság a repülőtéren

Az Emirates kiemelt figyelmet fordít a gyermekkel utazókra, így a kisgyermekes családok mindig elsőként szállhatnak fel a repülőgépre minden repülőtéren, ahonnan járatokat indít. Így a családosoknak több idejük jut arra, hogy kényelmesen elhelyezkedhessenek a fedélzeten. Ezen túlmenően a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren külön családok részére fenntartott check-in pultok állnak rendelkezésre, ahol sorban állás nélkül be lehet jelentkezni, így a reptéren töltött idő is lerövidül. Ugyanitt az Emirates ingyen babakocsit is biztosít a reptéren való közlekedéshez. A várótermekben baba-mama szobát, kényelmes etetőhelyeket és pelenkázóhelyiségeket is találnak az utasok, a First és Business Class várótermeiben pedig a gyerekeknek kialakított játszótereken játékkonzolok is várják a kis játékosokat.

A kísérő nélkül utazó kiskorúakat az Emirates speciális földi kiszolgáló- és kabinszemélyzete kíséri és felügyeli az utazás minden szakaszában. Az egyedül utazó gyerekek a dubaji reptéren a számukra kialakított, külön helyiségben várhatják járatuk indulását. A fogyatékossággal élő gyermekek és családjuk szintén igénybe vehetik az Emirates és a repülőtér szakképzett munkatársainak segítségét. A speciális igényekkel kapcsolatban az emirates.com honlapon, az Accessible Travel oldalon tájékozódhatnak a szülők, vagy kérdéseikkel az Emirates magyar irodájához is fordulhatnak.

Megnyugtató pihenés és harapnivalók a fedélzeten

Szinte minden Emirates-járaton, minden utasosztályon külön menü várja a gyermekeket. A kis utazók kedvencei a sajtos makaróni, a pizza és a nuggets, melyeket egy speciálisan kialakított színes ételtálcán szolgálnak fel. A csecsemőkkel utazók organikus bébiételt, tápszert és cumisüveget is kérhetnek a kabinszemélyzettől, amennyiben szükségük van rá.

Minden utasosztályon puha pléd és párna jár a gyermekeknek, hogy kényelmesen elhelyezkedhessenek az ülésekben az út során. A kétévesnél fiatalabb gyermekekkel utazók pedig biztonságos bölcsőkkel felszerelt ülést is foglalhatnak, amelyben a legkisebbek is kényelmesen szunyókálhatnak utazás közben. A szülők akár autós gyerekülést vihetnek a fedélzetre, amennyiben az megfelel az előírásoknak, ha úgy érzik, az ismerős ülés nagyobb nyugalmat és biztonságot nyújt a gyermeknek.

A kisbabával vagy csecsemővel utazók a fedélzeten a mosdóban találják a lehajtható pelenkázó asztalt, az Emirates légiutas-kísérői pedig szívesen biztosítanak tisztasági csomagot, melyben olyan hasznos dolgok találhatók, mint a pelenka, előke vagy törlőkendő.

Végtelen szórakozás a felhők felett

Az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszere a hosszabb utakon is elfoglaltságot biztosít a gyerekek számára. Speciális fejhallgatót kapnak, amelyet úgy terveztek, hogy jobban és kényelmesebben illeszkedjen a fejükre. A rendszerében rengeteg gyermekbarát tartalom található. A gyerekek már a repülés előtt az Emirates alkalmazáson keresztül kiválaszthatják a filmeket, tévéműsorokat, zenéket vagy videojátékokat, amelyeket aztán a beszálláskor szinkronizálhatnak az ülésüknél található ice rendszerrel.

  • Ha kedvük tartja, filmmaratonokat rendezhetnek az utazás ideje alatt, beleértve az olyan nemrég vászonra került filmeket, mint az Avatar: A víz útja, a Shazam! Az istenek haragja, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Galaxis Őrzői Vol. 3 és a Super Mario Bros: A film. A hatalmas a választékban megtalálható továbbá a vadonatúj Disney Classics gyűjtemény, valamint a Marvel Studios és a Star Wars gyűjtemények, és a teljes Harry Potter filmsorozat. Az ice rengeteg csatornát kínál nagyobb gyermekeknek, és óvodás korúaknak egyaránt: válogathatnak a CBeebies, a Nickelodeon, a Disney TV és a Cartoon Network kínálatából, beleértve a legkisebbek számára az összes legnépszerűbb karaktert, például a Mancs őrjáratot, Bluey-t és a Hey Duggee-t.
  • A játékok szerelmesei akár 100 videojáték közül választhatnak az ice-on, amelyeket egyidőben két, különböző ülésen ülő játékos játszhat az üléseken elhelyezett kontrollerekkel.
  • Az idősebb gyerekek az ice zenei választékával hangolódhatnak az utazásra, és több mint 3000 zenei album, és több mint 600 lejátszási lista között böngészhetnek.

Az Emirates fedélzetén a gyerekek számára is minden osztályon biztosított az ingyenes Wi-Fi és az üzenetküldés lehetősége, ehhez csupán regisztrálni kell a fiatal utazók számára elérhető Emirates Skysurfers hűségprogramba.

Ha egy családtag vagy barát másik sorban ül, a legtöbb járaton a gyerekek a saját ülésükből felhívhatják egymást az üléstől ülésig működő telefonnal. De ne reménykedjenek: a telefonbetyárkodás nem megengedett!

Az Emirates minden utasosztályon díjnyertes játékokkal és ajándéktárgyakkal várja a kis utazókat, a Fly with Me fedélzeti magazin pedig rejtvényekkel, viccekkel és játékokkal szórakoztatja a 3-8 éves korosztályt. Az életre szóló emlékeket az Emirates légiutas-kísérő személyzete egy Polaroid fényképezőgéppel örökíti meg, így a gyerekek különleges pillanatait és fedélzeti élményeit egy egyedi Emirates-fotókeretben adják át emlékbe a családnak.

Ajánlatok