accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mitől lehet különleges egy szállodai élmény?

utazomajom /

Rengeteg szálloda, számtalan előny és a választás bizony nem könnyű feladat. Sokszor tényleg csak egy kis pihenésre, kényeztetésre vágyunk, azonban abban egyetértünk, hogy egy különleges szállodai élmény örökre kiemelkedik az emlékeink közül.

Hogyan válasszunk szállodát?

Ritkán fordul elő, hogy előbb választ az ember szállást, és csak utána úticélt. Többnyire az keresgélés időszakában megtaláljuk azt a helyet, ahol mind a szállodai szolgáltatások, mind a környék adottságai a teljes feltöltődésünket szolgálhatják.

A szálloda elhelyezkedése, a szobáinak típusai és az egyéb házon belüli lehetőségek meghatározzák a döntésünket. Érdemes a szobatípust a saját preferenciáink szerint kiválasztani, például nagyobb alapterület vagy balkonos kialakítás, az ellátás szempontjából a félpanziót – reggeli és vacsora – igényelni, hiszen ezek mind a kényelmünket és a pihenésünket segítik.

Ki ne szeretné, ha nem kellene semmit tennie egész nap, csak élvezni az életet? Hogy valóban az elképzeléseink szerint teljen a kikapcsolódásunk, nem árt a szállodák honlapján a vendégvisszajelzéseket átolvasni, valamint barátok, ismerősök ajánlását meghallgatni.

Különleges szállodai élmény

A szállodai hangulat, a komfort, az élmény, amit megtapasztalhatunk egy ilyen helyen már önmagában segít ellazulni a mindennapi mókuskerék után. Ehhez társul még a wellness vagy a szórakozási lehetőségek, illetve az olyan szabadidős tevékenységek, mint a túrázás, biciklizés vagy a helyi adottságtól függő speciális programok.

Vannak olyan magas színvonalú szállások, mint a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda, amelyek igazán különleges szállodai élményről gondoskodnak. A Balaton vonzáskörzetében, Simontornyán található kastélyszálló remek lehetőség, hogy főúri környezetben töltődjünk és pihenjünk.

Egy kastélyszálloda mind az elvonulni kívánó párok számára idilli választás, mind a gyermekes családoknak, akik a mesék világában érezhetik magukat. Mivel a régi korok emlékei visszaköszönnek a szobák különböző stílusú berendezésében, az étterem pedig a pompás vacsorák helyszíne, úgy érezzük majd magunkat, mintha minden nap egy királyi vendégségben lennénk.

A ház borai az est fénypontjaként pedig a birtok saját borospincéből érkezik, és jó idő esetén a teraszon fogyasztva könnyen romantikus hangulatba kerülhetünk.

Fedezd fel a környéket!

Ha a Fried Kastélyszálló és Kastélyszállodát nézzük, a környék megismerése szintén remek lehetőségeket tartogat. A kastélyszálló azért is tökéletes választás, mert a több hektáros birtok csodaszép kastélyparkkal körülölelt, ahol meghitt sétákat tehetünk, élvezhetjük a szomszédos erdők és szőlőbirtokok látványát.

Remek programok szervezhetőek, érdemes biciklire pattanva kirándulni vagy bakancsot húzni és túrázni egy nagyot, de a horgászat és a vadászat szenvedélyének is hódolhatunk. A gyermekeket pedig állatsimogató és játszótér várja.

Ajánlatok