accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mivel lepd meg karácsonykor macskarajongó barátodat, családtagodat?

utazomajom /

Kitalálni, hogy melyik szeretted számára mi a tökéletes karácsonyi ajándék, nem kis kihívást jelent minden évben. Ám ha például abból indulsz ki, hogy mi az ajándékozott érdeklődési köre, máris egy nagy lépéssel közelebb kerülsz az ideális meglepetéshez.

Ha akad olyan barátod vagy rokonod, aki cicás gazdi, és emellett megszállott macskarajongó, akkor olvass tovább, mert máris adunk pár remek ötletet!

Macskaeledeleket tartalmazó ajándékcsomag

Egyes gazdik már-már úgy tekintenek a macskájukra, mintha nem is a háziállatuk, hanem a gyerekük lenne, így a kedvenc szinte mindent megkap, amit csak egy cica kívánhat. Ez havi szinten nem kevés anyagi ráfordítást igényel, főleg az eledelt illetően, hisz az alom mellett ez a leggyakoribb “fogyóeszköz”. 

Nézz körül a Petgurunál a Happy Cat macskatápok között, és állíts össze egy ízléses ajándékcsomagot a különféle eledelekből! Diszkréten nyomozd ki, hogy ismerősöd cicája milyen típusú, ízesítésű eledelt fogyaszt, és ebből készíts egy csomagot! Lehet benne akár vegyesen száraz táp, konzerv és alutasakos eledel, no meg persze némi jutalomfalat is. 

A lényeg, hogy olyan termékeket válassz, melyek gondosan összeválogatott összetevőkből készültek, és bővelkednek a hasznos tápanyagokban, hogy ne csupán finom, de egészséges falatokat biztosíts a cicus számára! Egy gondos gazdi ugyanis nagyon odafigyel kedvence etetésére.

A tápokat tedd egy vesszőkosárba, csomagold az egészet karácsonyi mintás celofánba, majd kösd át egy szalaggal! A megajándékozott biztosan nagyon fog örülni neki, hisz egy időre leveszed a válláról az eledelvásárlás gondját. 

Macskajáték

Egy cicának sosem lehet elég játéka, de ha az állat gazdája már kifogyott az ötletekből, akkor lepd meg őt és kedvencét valami csodás aprósággal! Ma már se szeri se száma a különféle macskajátékoknak, így igazán nem lesz nehéz dolgod.

A legnagyobb feladatod az lesz, hogy körülnézz az illető otthonában, hogy milyen játékai vannak már a cicájának, így ezeket rögtön kihúzhatod a listáról. 

Macskás dísztárgy

Aki vérbeli macskarajongó, az egészen biztosan nem tud betelni egy aranyos cicás bögrével, kulcstartóval, kispárnával, faliképpel, gyertyatartóval, hogy csak egy pár példát említsünk. Ha olyan ajándékot akarsz, ami végső soron nem a cicáé, hanem a gazdájáé lesz, akkor ez talán az egyik legjobb megoldás. 

Sőt, ha olyan egyedi dísztárgyat készíttetsz, amin a megajándékozott cicájának képe van, az egész biztosan telitalálat lesz. 

Belépőjegy egy nemzetközi macskakiállításra

Aki csodaszép, különleges cicákat akar megcsodálni, az aligha talál erre alkalmasabb eseményt, mint egy macskakiállítás. Ezeken a rendezvényeken híres tenyésztők mutatják be állataikat, és sok ritka és drága fajta képviselőivel lehet találkozni. 

Bármennyire is imádja ismerősöd a cicákat, biztos, hogy még nem sok alkalma volt élőben látni például Szent Birman macskát, Szfinxet, Maine Coont, Norvég erdei macskát, Orosz kéket, Abesszint, Cornish Rexet, vagy Szomáli macskát. Ezeket az állatokat élőben megcsodálni örök emlék marad.

Ajánlatok