accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Modern tárolóeszköz a modern kihívásokhoz

utazomajom /

Akár állattartóként, akár növénytermesztőként dolgozol, attól teljesen függetlenül, hogy ezt kis területen vagy hatalmas gazdaságban teszed, az egészen biztos, hogy szükséged lesz olyan tárolóeszközökre, amelyeket jól tudsz használni.

Mitől lesz modern a tárolás?

Például a Primag oldalán kapható BIG-BAG zsákokat használva. Ezek a termékek ugyanis innovatív megoldást kínálnak, gyakorlatilag attól függetlenül, hogy mit szeretnél tárolni bennük. Természetesen nem azért, mert egyetlen megoldás mindenre jó, hanem azért, mert minden elvárásra tudnak kínálni megfelelő opciót. Ezenfelül olyan tartós alapanyagból készülnek, aminek köszönhetően hosszú éveken át tudod használni őket.

Mind a tárolást, mind a szállítást megkönnyíti a speciálisan kialakított felső és alsó nyílás, valamint az is, hogy hasáb formájának hála maximális helytakarékossággal valósulhat meg az elhelyezésük. A hagyományos zsákokhoz képest még egymásra több rétegben pakolva is stabilabb megoldást kínálnak.

Hogyan érdemes választani?

Az egyik fontos kérdés a méret, amit hosszúság x szélesség x magasság kombinációban kell kiválasztani, hiszen ne feledjük, hogy ez a termék hasáb formájú!

A másik kérdés az, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a zsák, azaz milyen dolgokat szeretnénk benne tárolni. Ennek megfelelően lehet légáteresztő vagy porzáró, esetleg laminált vagy betétfóliás változat is. Az utóbbiak esetében a nedvességzárás is megvalósul.

A töltő- és az ürítőcsonkok megléte vagy hiánya, illetve a felfüggesztés kérdése is mérvadó. Felül lehet a zsák nyitott, töltős, szoknyás, palástos nyitott, valamint galléros töltős kialakítású, míg alul lehet ürítős, alsó szoknyás, alsó palástos ürítős, galléros ürítős vagy rozettás. A felfüggesztés lehet egy-, két- vagy akár négypontos is.

További fontos szempont, mielőtt kiválasztanánk a megfelelő modellt, annak meghatározása, hogy mekkora teherbírással rendelkező tárolóra van szükség.

Miért használj te is BIG-BAG-et?

Az első fontos szempont a környezettudatos választás. A papír és más környezetbarátabbnak tűnő zsákokkal szemben ez a termék nem egyszeri használatra készül. Mivel sok éven keresztül hasznosíthatod, ezért sokkal kevesebb szemetet termelsz, hiszen az elhasználódott tárólóeszközeidet nem kell azonnal eldobnod. A tartósságra a legjobb bizonyíték, hogy a Primag kínálatában akár használt termékek közül is válogathatsz, természetesen kiválasztva azt is, hogy milyen termények vagy egyéb dolgok tárolására szolgálhat.

A BIG-BAG zsákok könnyen tisztíthatók, szállítás és tárolás közben is a leghelytakarékosabb megoldást kínálják. Szabadon kiválaszthatod a legmegfelelőbb tárolóeszközt az anyagának tulajdonságai, a mérete, valamint a felső és alsó kialakítása alapján, így valóban rálelhetsz a leginkább passzoló zsákra.

Ajánlatok