accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Te is épp felújítani a tervezed a konyhádat?

utazomajom /

Minden kétséget kizáróan a konyha szinte az összes otthonban az a hely, ahol a legtöbbet tartózkodunk, egyszerre akár többen is, ahol a legtöbb “koszolás” zajlik, így aztán ez az a helyiség, amit a lehető leggyakrabban fel is kell újítani. Ugye egyetértesz velünk?

Ha úgy érzed, hogy eljárt az idő a mostani konyhád felett, akkor mielőtt a tettek mezejére lépnél, érdemes kicsit kutakodni, tájékozódni, ugyanis a legutóbbi felújítás óta rengeteg újdonsággal rukkoltak elő, így ha hatékonyan szeretnél változtatást eszközölni, akkor nem hagyod ki az Otthonok & Megoldások által bemutatott konyhai trendek kivesézését.

Nem is csigázunk tovább, nézd meg, melyikkel tudsz azonosulni, és építsd be a konyhádba mihamarabb!

Játék a színekkel és az anyagokkal

A 2022-es év egyik legfontosabb trend eleme a merész játékosság.

Képbe kerülnek olyan anyagok, amelyek kevésbé megszokottak, mint például a márvány, a beton és a különféle kövek, természetesen a faanyagok mellett. Persze ne úgy gondolj rá, hogy ezzel kell az egész konyhát beteríteni, ha játszol az anyagokkal, variálod őket, és hagyod, hogy itt-ott felbukkanjanak, máris egy eredeti konyhát alkottál.

A természetes anyagok használata a fenntarthatóság és a környezetvédelem szempontjából is különösen fontos, így a növények mellett így is be tudod csempészni a természetet a konyhádba.

Ahogy az anyagokkal, úgy a színekkel is menő játszadozni. Ma már nem előírás a fehér vagy a szürke fal, bátran nyúlhatsz a kellemes pasztellszínek, a mustársárga, a rózsaszín, a terrakotta vagy épp egy halványpiros után. Persze itt is jó, ha megtöröd az egyhangúságot, és persze a kevesebb néha több elve itt is kitűnően érvényesül.

Tervezgess bátran, ne dönts elhamarkodottan, mert egy pár évig biztosan nézned kell majd a kialakult eredményt.

A technológia trendi

Talán az egyik legnagyobb változás az elmúlt évekhez, évtizedekhez képest, hogy a technológia olyan öles léptekkel halad, és olyan vívmányokkal találkozhatunk évről évre, amelyek miatt akár az apróbb változtatások még rendszeresebbé tételét is indokoltnak vélhetjük.

Hogy mire gondolunk?

Arra, hogy nem muszáj az egész konyhát szétverni ahhoz, hogy jobb legyen. Sokszor elég, ha az unalmas ezüst csaptelep helyett izgalmas réz, matt fekete vagy arany darabot választunk, amely ráadásul még többet is tudhat, mint az előző. Mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, nem kell többet teavizet forralnod, mert jöhet száz fokos víz is a csapból?

Sőt tudod, hogy vannak még további extrák is? Ha kíváncsi vagy, olvass utána az Otthonok & Megoldások ötletei között!

A konyha van érted!

Ezért aztán bátran nyúlj hozzá, alakítsd kedved, igényed és ízlésed szerint, és költsd el étkezéseidet olyan környezetben, amelyben maximálisan komfortosan érezheted magad a családoddal együtt!

Ajánlatok