accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mostantól még könnyebben érhető el London belvárosa

Katya /

Aki utazott már Londonba a lutoni repülőtérről, már tapasztalta, hogy a városba két módon juthat be tömegközlekedéssel: vagy a reptérről induló busszal vagy vonattal, a vasútállomáshoz azonban fel kellett előbb pattanni egy buszra, amely pár perc alatt az állomásra vitte. Ez a buszos kitérő mostantól azonban egy mindössze négy perces vonatútra váltható, még könnyebbé téve a bejutást London belvárosába.

„A Luton Airport Express a repülőtéri terminált és a távolsági vasútvonalat köti össze a Luton Airport Parkway állomáson. Az új vonatjárat tökéletes lehetőséget kínál a Luton Repülőtérre érkezők számára, hogy gyorsabban és könnyebben eljuthassanak végső úti céljukig” – derül ki a Wizz Air közleményéből, akik naponta több járatot is indítanak Budapest és London-Luton között, így az ő utasaik élete is egyszerűbbé válik.

A teljesen elektromos Luton Airport Express-re a vadonatúj Luton DART vonatjairól szállhatunk át, így a reptértől végig kötött pályán, környezetkímélőbb módon juthatunk be a városba. A Luton DART vonatok csúcsidőben 5 percenként közlekednek, míg azon kívül 8, illetve 15 percenként. További információ és jegyek itt érhetők el.