accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Műtéti gallér helyett műtét utáni kutyaruha

utazomajom /

Ivartalanítás vagy hasi műtét után nem túl kellemes hűséges négylábú barátaink számára a lábadozás időszaka. Még inkább nehéz, ha a mindennapi tevékenységekben egy műtéti gallér is akadályozza őket. Ennek kiváltására született meg egy kiváló ötlet, a műtét utáni kutyaruha. 

Ez a remek találmány nagyban segíti a lábadozás időszakában a gyorsabb sebgyógyulást és a fertőzések elleni védelmet. Emellett pedig a gallérhoz képes sokkal elviselhetőbb és kényelmesebb kisebb vagy nagyobb kedvenceink számára is.

Speciálisan kialakított védőeszköz

A Falatozoo.hu állateledel webáruház kutyafelszerelései között négylábú társad számára remek termékeket találsz. Ezekkel mind az egészséges, mind pedig a műtét után lábadozó kedvencek számára kényelmesebbé teheted a mindennapokat. Saját magadról nem is beszélve!

A műtét utáni kutyaruha például egy nagyon jól szellőző anyagból készített speciális viselet, mely segít megóvni a kutyusok érzékeny hasi részeit a műtéteket követően. Elsősorban ivartalanitás után szokták használni, de bármilyen más hastáji beavatkozás esetén is remekül beválik. Fiúknak és lányoknak eltérő szabású változatot készítenek.

Védi a műtéti sebet, sokkal kényelmesebb a gallérnál

A hasi területet óvja ez a remek, innovatív termék, valamint nagyon jól szellőző és nem túl vastag anyagból készítik. Elsődleges funkciója, hogy tisztán és szárazon tarthassuk ezzel az állat hasi sebét, míg a varratokat el nem távolítják onnan. Erre pedig csak gyakran 8-10 nappal a műtétet követően kerülhet sor. Ilyen sok ideig műtéti gallért viselni nagyon kellemetlen lenne szeretett szőrös társadnak, erre jelent remek alternatívát a műtét utáni kutyaruha. 

Nem akadályozza az állatot az evésben, ivásban, pihenésben, de megakadályozza a sebének a bepiszkolódását és annak a nyalogatását. Emiatt sokkal inkább elkerülhetőek a műtét utáni komplikációk és fertőzések. Mivel elsősorban az ivartalanító műtétek utáni lábadozás időszakára tervezték ezeket a termékeket, az egyéb műtétek utáni használhatóságról érdemes a műtétet végző állatorvos véleményét és tanácsát kérni.

Szoktasd hozzá!

Ahhoz, hogy a műtétet követően ne legyen idegen kutyusod számára ez a hasznos ruhadarab, érdemes már a tervezett beavatkozás előtt elkezdened a hozzászoktatást. Ez bizony a ruha felvételére is vonatkozik. Nem minden szőrös kedvenc lesz először elragadtatva a gazdi ötletétől, amikor az megpróbálja a fejét a nyakrészen átbújtatni, majd ezt a mellső és a hátsó lábakkal is megismételni. 

A cél az, hogy ne akarjon azonnal megszabadulni ettől az idegen valamitől a kutyusod, miután a ruhát a hátulján egy patent segítségével rögzítetted. Ez akár még jó móka is lehet mindkettőtöknek, és mindenképpen megéri, hisz a gyakorlott mozdulatokkal kényelmesebb lesz az öltöztetés számotokra. Vegyél két ruhát, hogy mindig tiszta darabot tudj feladni a kedvencedre!

Ajánlatok