Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nem hiszed el: már nem ki, hanem belopnak a poggyászodba!

2018. június 28. csütörtök, 17:02 - utazomajom
Hírek

A szokatlan sztori pár hete történt, az angliai útról hazatérő utas döbbenten tapasztalta, hogy egy számára ismeretlen, kifejezetten márkás, viszont szinte teljesen üres pénztárcát csomagolt ki poggyászából, írja a hvg.hu. Korábban több cikkben kifejtettük a véleményünket a reptéri lopásokról, meginterjúvoltuk Hardy Mihályt is, de arra álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire “jól” sikerül az ellenőrzés.

Mióta nemzetközi botrány lett a budapesti poggyászdézsmálásból, teljesen szokványos látvány, hogy rendőrök felügyelik a budapesti repülőtéren a bőröndök pakolását, akár a gép közvetlen közelében.

Olvasónk, Róbert küldte. Rendőrök felügyelik a munkások minden mozdulatát.

Hamar híre ment az eseteknek, külföldi fórumokon extra intézkedéseket javasolnak az ide utazóknak. Sokan panaszkodnak a kifejezetten lassú poggyászkiadásra is.

A most napvilágot látott eset azonban igazán különös. Noha valószínűleg nem a lelkén próbált könnyíteni a poggyászokat rakodó munkás egy kis meglepetés becsempészésével, sokkal valószínűbb, hogy  a pénztárcából ugyan kivette a saját magának megítélt borravalót, azonban a nagy sietségben egy másik táskába tette vissza a megsarcolt tárcát.

A hvg.hu kérdésére Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője sem tudta elsőre megmondani, mi is ilyenkor a teendő, végül azonban azt tanácsolta, hogy a talált tárgyakhoz hasonlóan kell leadni az extra termékeket.

Te örülnél egy plusz pénztárcának?

Talán ez is érdekelhet