accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Névjegykártya esetében is válaszd a zöldebb megoldást!

utazomajom /

Az üzleti kapcsolatokban még ma, a digitális világban is fontos szerep jut a névjegykártyáknak, amelyek emlékeztetőül szolgálnak, illetve a legfontosabb adatokat tartalmazzák az üzleti partnerekről.

A hagyományos papír névjegyek száma egy nagyobb cég esetében több tízezer darabra is rúghat, ami környezetvédelmi szempontból aggályos. A legtöbb kártya vastagabb, felületkezelt papírból készül, aminek előállítása több energiát és ráfordítást igényel, így megoldást jelenthetnének az újrahasznosított papír változatok, vagy még kedvezőbb megoldás a digitális névjegykártya. Tudj meg mindent róla, miért érdemes a cégeknek áttérni erre!

Újrahasznosítás a megoldás?

Minden olyan megoldás, amely a környezeti terhelést mérsékelni tudja, üdvözlendő a bolygó szempontjából. Az ezt használó legnagyobb cégek a példák arra, hogy az NFC technológián alapuló CardInMove online névjegykártya modern és jövőbe mutató választ ad a kérdésre, vállalkozások számára is.

Rengeteg hagyományos papírkártya végzi a szemétben, egyes tanulmányok szerint az átadott darabok mintegy 88%-a, ami rettentő mennyiség. Amennyiben ennek egy része kiváltható lenne újrahasznosított papírral, már az is kisebb terhelést jelentene, bár maga a gyártás, a nyomdai munkák, a szállítás is mind komoly költségtényezők és terhelés szempontjából is sokat jelentenek. Az igazi megoldást azonban másban kell keresni.

Kíméld a Földet!

Nem lényegtelen, hogy milyen papírra, milyen tintával, milyen eljárás útján kerülnek fel az adatok, így amennyiben környezettudatos vállalkozásként számít az előállítás módja, lehetőséged van környezetbarátabb megoldást választani. És bár egy névjegykártya esetén a megjelenés fontos tényező, azt az egyszerűségben is meg lehet találni.

Az újrapapír azonban nem sokkal kisebb terhelést ró a Földre, mint az igényes papírra és sokszor különleges eljárással nyomtatott névjegyek. De nemcsak papírban lehet gondolkozni, más újrahasznosítható anyagok is rendelkezésre állnak, amelyek ráadásul még egyedibb megjelenést is nyújtanak.

A digitális névjegykártyáké a jövő?

Amennyiben azonban innovatív cégvezetőként alkalmazkodsz a digitális világ kihívásaihoz, és úttörőként az online névjegykártyát választod, sokat tehetsz a környezetért.

A mobilos fizetésekhez hasonlóan NFC kapcsolatot használó okos névjegykártyákkal adataidat közvetlenül az üzleti partnerek okoskészülékeire küldheted, ahol lehetőségük van elmenteni azokat, így amikor szükségük lesz rá, kéznél lesznek. További előnyük, hogy a megváltozott elérhetőség vagy nyomtatási hiba okán elírt adat miatt sem kell újranyomtatni újabb 100 vagy 1000 darab papírkártyát, ugyanis bármikor frissíthetők az adatok. Ráadásul nemcsak korlátozott hely áll rendelkezésre csupán néhány adat számára, mint a papíralapú kártyákon, de akár közösségi médiát, weboldalt, térképet, képeket vagy videót is megoszthatsz.

Az ügyfelek számára még soha nem volt ilyen egyszerű kapcsolatba lépni a prémium névjegykártyát használó cégekkel.

Ajánlatok