Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Off-road bicikli túra Gozo szigetén, az „új” Azúr ablaktól a Sólepárlókig

2017. október 29. vasárnap, 13:17 - selyemmajom
Málta Európa

Rengeteg aktív kikapcsolódási lehetőség van Máltán köztük a bicikli túra az egyik nagyon keveset emlegetett, de páratlan élményt nyújtó program lehetőség.

Gozo sziget északi részén, pár kilométerrel az Azúr ablak hűlt helyétől, helyezkedik el az „új” Azúr ablak (Wied il-Mielah Window).

Malta-Gozo-Bicaj-Tura10 azur

Érdemes innen indulni vagy beiktatni egy állomásnak, hiszen ez a hely is páratlan. Innen a partmentén off-road terepen érdemes folytatni a túrát, lehetőleg erre szakosodott túravezetővel. A bicaj bérlő helyeken ez megoldott.

Malta-Gozo-Bicaj-Tura9

Errefelé hatalmas sziklákkal határolt a tengerpart, melyet szelesebb időben óriási hullámok ostromolnak. Haladjunk egészen a Sólepárlókhoz, ami akár a túra következő állomása vagy a vége is lehet. A sziklás parton „kádak” vannak kialakítva, melyet feltölt a tenger vízzel, majd idővel elpárolog és jön a betakarítás.

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?

Málta 5 nap Málta Bécsből 4 csillagos külső-belső medencés reggelis hotelben 28.400 Ft-ért!

28.400 Ft

Az előadás: Utazómajom – Repjegy és szállásfoglalási trükkök, érdekességek! A játékot nem támogatja semmilyen formában a facebook. A sorsolás este 8 órakor történik, kommentben tesszük közzé a nyertes nevét.   Talán ez is érdekelhet! × Hová érdemes utazni, ha síelni szeretnék? Alpesi kilátók: lélegzetelállító panoráma Ausztria felett Ide fapadossal egy napra is ki tudsz ruccanni