accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Opatija a világ egyik legromantikusabb úti célja

utazomajom /

A türkizkék tenger és a zöld hegyek, a fényűző villák és a festői tengerparti sétány teremtette változatos környezet Opatiját Európa egyik legromantikusabb úti céljává teszi. Ezekkel a szavakkal mutatta be Opatiját a népszerű Trips To Discover portál a 2022-es, 15 romantikus Valentin-napi úti célt felvonultató listáján. A népszerű internetes portál listáján, amelyet több mint 1,6 millióan követnek a világ minden táján, de legnagyobb számban az Egyesült Államokban, Opatiját olyan neves úti célok között említik, mint a mexikói Los Cabos, a franciaországi Strasbourg, Izland, a portugál Lagoa, Bermuda, a hawaii Kauai vagy a floridai Key West.

A Trips To Discover portál “15 Romantic Travel Ideas for a Valentine’s Day Escape in 2022-ben” című cikkében emlékeztetett arra, hogy Opatija a 19. század óta vonzza a látogatókat varázsával, szépségével és különleges gasztronómiájával. Az “Adria királynője” immár második éve kerül be a kihagyhatatlan Valentin-napi helyszínek közé, hiszen tavaly az egyik legromantikusabb európai úti célnak választották a Best European Destinations és a Forbes által szervezett válogatáson.

Opatija már bebizonyította, hogy eszményi úti cél a szerelmesek számára. A European Best Destinations és a Forbes tavaly Európa legromantikusabb városai közé sorolta Opatiját, idén pedig a több mint 1,6 millió követővel rendelkező Trips To Discover turisztikai portál felvette Opatiját a 15 romantikus úti célt felvonultató listájára.

Opatija februárban minden látogatóját romantikus hangulatban várja, tökéletes helyszínt varázsolva számukra a szerelem ünnepéhez. A városi parkokban és a tengerparti sétányon eltöltött kellemes pillanatok hangulatát a romantikus világítás, a különböző nyelveken írt gyönyörű üzenetek valamint a romantikus zenei aláfestés teremtik meg.

Az opatijai szállodák egész februárban remek ajánlatokkal várják mindazokat, akik a “szerelmesek hónapjában” itt tervezik eltölteni pihenésüket. A romantikus parkok és sétányok tökéletes kikapcsolódást, a wellness központok, éttermek, kávézók és a gasztronómiai különlegességek pedig kellemes feltöltődést kínálnak a pihenni vágyó vendégeknek.

www.visitOpatija.com

Ajánlatok